Діти, що з вами? До чого ви докотилися? Підлітки знімаючи відео для “TlK T0K” танцювали на мoгuлі з портретом зaгuблoгo (ВІДЕО)

Луцькі школярі влаштували танці на цвинтарі, на могилах з портретом загиблого. Повідомляється, що це були учні 26 школи, які знімали відео для популярної соціальної мережі Тік Ток.Згадані відео з’явились в телеграм каналі “LutskHub” “А були такі персони, які танцювали на могилах і фотограф”вались з портретом мертвої людини. Сьогодні вони вибачались“, – написали в анонсі до відео.

Повідомляється, що це були учні 26 школи, які знімали відео для популярної соціальної мережі Тік Ток. Згадані відео з’явились в телеграм каналі “LutskHub” “А були такі персони, які танцювали на могилах і фотограф”вались з портретом мертвої людини. Сьогодні вони вибачались“, – написали в анонсі до відео.

Також, у згаданому телеграм каналі були опубліковані відео на яких школярі вибачаються за танці на цвинтарі. “Я В* Д* приношу свої вибачення за те, що фотографувався з чужим для мене портретом. Зараз я стою біля могили, цієї помершої людини, і я каюсь у своїх вчинках. Зрозумів всі свої помилки, мені за це дуже соромно, обіцяю, що більше такого не повториться”, – говорить у відеозаписі юнак.

Я В* Д* приношу свої вибачення за те, що фотографувався з чужим для мене портретом. Зараз я стою біля могили, цієї помершої людини, і я каюсь у своїх вчинках. Зрозумів всі свої помилки, мені за це дуже соромно, обіцяю, що більше такого не повториться”, – говорить у відеозаписі юнак.

“Я Д* К*, приношу свої вибачення за розповсюдження відео в мережі Тік Ток, на якому моя знайома танцює на могилі невідомої нам людини. Я стоячи на цьому цвинтарі обіцяю, що більш сюди ми ніколи не повернемося і подібних відео виставляти ми теж не будемо”, – пояснює свій вчинок учениця.

Прикарпаття 

Діти, що з вами? До чого ви докотилися? Підлітки знімаючи відео для “TlK T0K” танцювали на мoгuлі з портретом зaгuблoгo (ВІДЕО)