Це не вкладаєтсь в голові: Названо причину смeртi 7-річної Марійки з Херсонщини, яку шукали понад 3 доби

Поліцейські Херсонщини встановлюють особу, причетну до вбuвствa 7-річної Марії Борисової. Про це інформують у пресслужбі обласної поліції.

Нагадаємо, 11 березня в с. Щасливому було знайдене тiлo розшукуваної дівчинки. В ході візуального огляду поліцейські встановили, що смeрть дитини була нaсuльнuцькою.

Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи для встановлення підозрюваного в умисному вбuвстві малолітньої дитини.

Сьогодні під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді знайшли трyп безвісно зниклої 7-річної дівчинки, пошуки якої тривали четверту добу.При візуальному огляді на тілі дитини виявлені видимі тілесні ушкoджeння. Попередньою причиною смeрті дівчинки є механічна aсфіксія, тобто удyшення. – повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін.

Нині кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення Марії Борисової, перекваліфіковане на п. 2 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, а саме – умисне вбивство малолітньої дитини.

Наразі вживаються усі необхідні слідчі та розшукові заходи для встановлення підозрюваного та обставин смерті дівчинки.

Розслідування перебуває на контролі керівництва Національної поліції України та обласного главку поліції.

Нагадаємо, у Херсонській області третю добу поспіль проводять пошуки зниклої 7-річної дівчинки. Дитина гралася на подвір’ї біля свого дому і пропала. Матір дівчинки одразу ж здійняла галас і спочатку батьки шукали дочку самостійно, а потім приєдналася поліція та волонтери.

Поліція Херсонської області

Це не вкладаєтсь в голові: Названо причину смeртi 7-річної Марійки з Херсонщини, яку шукали понад 3 доби