Скрутили прийомом рукопашного бою: матір другокласника побила завуча і класного керівника у Маріуполі (відео)

Нетвереза жінка прийшла забрати дитину зі школи, а вчителі їй не дозволили.

У Маріуполі матір школяра вчинила бійку у школі. Вона накинулася з кулаками на завуча та директора школи.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на 0629.

Інцидент стався днями у школі №34 Маріуполя. Нетвереза мати другокласника 32-річна Світлана А* увірвалася до школи і намагалася забрати дитину додому після уроків. Побачивши стан жінки, педагоги вирішили не давати їй дитину.

Завучка освітнього закладу намагалася перешкодити жінці потрапити усередину, однак та вдарила її кулаком в обличчя, і розбила ніс і потрапила в скроню.

Постраждала і класний керівник хлопчика. Вона отримала вивих плеча.

Все відбувалося під дикі крики, матюки на очах у дітей, які йшли повз і закривали вуха.

“Мати вимагала віддати їй дитину. Наші педагоги її не пускали в школу. Поки я підійшов, вона вже прорвалася і побігла по вестибюлю до класу, де вчиться її дитина. Я наздогнав її, став перед дверима класу, але вона почала відштовхувати і мене. Полізла руками мені в обличчя, зірвала окуляри, маску, вчепилася в светр, який згодом порвала. Я продовжив її відтягувати від дверей, в результаті вона впала “, – розповідає директор Олександр Литвинський.

Щоб утихомирити жінку, директор школи, який виявився колишнім правоохоронцем, застосував прийом рукопашного бою і скрутив жінку і утримував її на підлозі доки приїхала поліція.

У Кальміуському районі міста Світлану добре знають. Вона приїхала з Донецька і живе тут з 2014 року. За словами батьків дітей, веде асоціальний спосіб життя і п’є.

На момент відвідування родини журналістами та батьками дітей Світала на та її співмешканець були нетверезими. Дебоширка, як могла, пояснила, чому пішла за дитиною. Вона не мала телефону, тому не могла зв’язатися зі своєю матір’ю.

У Центрі соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Кальміуського району про ситуацію в цій сім’ї добре знають. Вона перебуває у них на обліку.

Після скандальної ситуації директор школи почав з’ясовувати, у скільки обійдуться послуги воєнізованої охорони. Виявилося, потрібно витратити 19 тисяч гривень на місяць. Таких грошей у школи немає.

Спасибо за просмотр!
Скрутили прийомом рукопашного бою: матір другокласника побила завуча і класного керівника у Маріуполі (відео)