Сьогодні ви наробили великої дyрнi. Дивіться….. Завтра чи в понеділок буде заява, для якої по суті сьогодні все зробили…..

Там де є герб України неможна такого робити.

А тепер дивіться…..

Зеленський в «державники» записався….

Завтра чи в понеділок буде заява, для якої по суті сьогодні все зробили…..

Мовляв засуджує він псування Державного майна та Державних символів ( можливо він і до кінця розуміти не буде про, що він, але ті хто напишуть текст, обов‘язково скористаються сьогоднішним днем )

І от після цієї заяви справедливим Державником показувати буде себе він, а тих, хто десятками раз приходив на суди підтримати бранців, і Ріфа і Стерненка, автоматично запишуть у маргінали…..

Ви спитаєте, а що ж тоді робити?

Боротись, боротись і не робити помилки, накшталт сьогоднішньої…….засуджувати несправедливість і беззаконня, але не використовувати їх для досягнення того ж беззаконня…. Те що сьогодні сталось це прояв слабкості, або допуск помилки, як хочете називайте, але це ставить під загрозу десятки протестів, які відбулись справедливо!

ЗАСУДЖУЮ РУЙНУВАННЯ ДЕРЖАВНИХ СИМВОЛІВ!

НЕ ОДНА СОТНЯ І НЕОДНА ТИСЯЧА НАШИХ ВОЇНІВ ЗАГИНУЛИ ЗАХИЩАЮЧІ НАЦІОНАЛЬНИЙ ГЕРБ, НАШИХ ПОЛОНЕНИХ КАТУВАЛИ БАЧАЧИ ТАТУЮВАННЯ У ВИГЛЯДІ ДЕРЖАВНОГО ГЕРБУ!

НЕДОПУСТИМО В МИРНОМУ ( ЗАВДЯКИ НАШИМ ВОЇНАМ ) КИЄВІ ПСУВАТИ ДЕРЖАВНИЙ СИМВОЛ! БО І РІФ І СТЕРНЕНКО ЗАХИЩАЛИ ДЕРЖАВУ В ЯКІЙ НАРОДИЛИСЬ І ЖИВУТЬ НЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ МИ РУЙНУВАЛИ ЇЇ СИМВОЛИ ЗАХИЩАЮЧИ ЇХ!

Сорі друзі, але якщо ви щиро за Сергія Стерненка, то такі акції йому тільки шкодять. Між справжнім  протестом, та трешом якій був сьогодні – дуже тонка межа.

А що ви думаєте з цього приводу? Правильно зробили активісти? Пишіть свої думки і висловлюйте позицію в коментраях до посту!

Сьогодні ви наробили великої дyрнi. Дивіться….. Завтра чи в понеділок буде заява, для якої по суті сьогодні все зробили…..