У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто ДСНС і вбила 10-річного хлопчика: відео

Внаслідок перекидання кришки каналізаційного люка у Львові загинув десятирічний хлопчик. ДТП сталася близько 21:50 у неділю, 21 березня, поблизу авторинку на вулиці Зеленій, 251. Під час руху службового авто ДСНС із каналізації зірвався люк і відлетів у автомобіль, що рухався по зустрічній смузі.

Про ДТП першими повідомили очевидці у соцмережах, вказуючи, що люк пробив лобове вікно в автомобілі. У львівській поліції підтвердили, що така аварія справді була, однак більше деталей про неї наразі не можуть повідомити. Передає zaxid.net.

Внаслідок цього нещасного випадку загинув 10-річний хлопчик, який перебував на передньому пасажирському сидінні машини, яка їхала назустріч авто ДСНС. Наразі відомо лише, що у тому автомобілі їхало подружжя з 10-річним сином, за кермом був батько, а мама сиділа ззаду. Люк, що вирвався з-під коліс автомобіля ДСНС, пробив лобове скло їхнього авто і вбив дитину на місці.

Вранці 22 березня департамент цивільного захисту Львівської ОДА повідомив, що учасниками ДТП стали Mitsubishi L200 та Acura MDX, в якій і сидів загиблий хлопчик. «Автомобіль служби цивільного захисту ГУ ДСНС у Львівській області під керуванням водія 1973 року народження наїхав на каналізаційний люк, після чого кришка люку вилетіла на смугу зустрічного руху та попала в лобове скло Acura MDX під керуванням водія 1985 року народження», – йдеться у повідомленні ЛОДА.

У ДСНС Львівщини уточнили, що автомобіль їхав до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Оскільки одним з учасників аварії є працівник ДСНС, то її розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

На місце аварії вночі виїжджали також перший заступник мера Андрій Москаленко та заступниця мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк. Як повідомив Москаленко, за фактом трагедії мерія почала ще службове розслідування.

У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто ДСНС і вбила 10-річного хлопчика: відео