У Дніпрі чоловік побив 9-річного хлопчика на дитячому майданчику. ВІДЕО (16+)

У Дніпрі на Слобожанському чоловік накинувся з кулаками на дитину.

Він побив хлопчика через пустощі дітей на дитячому майданчику. Про це повідомляється на соцмережі. (Щоб побачити ВІДЕО — проскрольте вниз(

Інцидент стався на вулиці 8 березня у Дніпрі. Діти гралися на дитячому майданчику і у них виник конфлікт. На відео видно, як один з хлопчиків почав задиратися до іншого і штовхнув гойдалку, на якій він сидів, той пожбурив у нього піском. Перший хлопчик повалив іншого на землю і пішов собі далі гратися.

За кілька хвилин на майданчик влетів дорослий чоловік (батько дитини, яку повалили на пісок) і заходився лупцювати хлопчика.

«Дитина перебуває в стані шоку, все обличчя було в крові. Розбитий ніс, губи, забій на щоці і на голові, так як він вдарив його головою об бетонну огорожу. Дитину відвезли на швидкій в лікарню», — повідомили очевидці.

Свідки побиття дитини викликали поліцію. 

«Чоловіка, який на дитячому майданчику побив дитину, доправили до відділення поліції. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують причини та обставини інциденту», — повідомили у пресслужбі Нацполіції Дніпропетровської області.

У Дніпрі чоловік побив 9-річного хлопчика на дитячому майданчику. ВІДЕО (16+)