Українці пpигoлoмшeні кроком Президента: Зеленський підписав cкaндaльний закон: тепер довідку про несудимість кандидатам на місцевих виборах подавати не потрібно

Законопроект повернувся до Верховної Ради за підписом глави держави.Президент України Володимир Зеленський підписав проект Закону, згідно з яким на місцевих виборах кандидати можуть не надавати довідку про несудимість. Про це повідомляється на сайті ВР.

Президент підписав документ вчора, 18 вересня 2020 року. Тоді ж статус документа був змінений на «закон підписаний».

У законопроекті пропонується вилучити пункт 9 частини першої статті 222 Виборчого кодексу України, вимагає надання довідки про наявність або відсутність судимості для деяких кандидатів на місцевих виборах.

До цього Верховна Рада спростила реєстрацію кандидатів в депутати на місцевих виборах, дозволивши їм не подавати до виборчкомів довідки про несудимість. Таке рішення було прийнято на пленарному засіданні 15 вересня. Як пояснив співавтор законопроекту Роман Лозинський з фракції «Голос», кандидати при реєстрації і так вказують дані про несудимість, а довідка – привід стягнути з них гроші.

Рекомендуємо до перегляду: Арахамія у Влащенко

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Пряма мова Від редакції. Будь ласка не ображайте один одного у коментарях. Вам, що не вистачає реального негативу? Різні точки зору це нормально. Шановні усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає.

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Українці пpигoлoмшeні кроком Президента: Зеленський підписав cкaндaльний закон: тепер довідку про несудимість кандидатам на місцевих виборах подавати не потрібно