Прямо зараз! Зеленському терміново доповіли, Порошенка викрили – він за усім стоїть. ОП на ногах – провокація

Президент України Володимир Зеленський доручив главі Офісу президента Андрієві Єрмаку розібратися з провокаторами, які вандалізмом дискредитують мирні протести у країні, написав у Facebook керівник Інституту публічної політики та консалтингу “Інпол” Сергій Биков.

“Зеленському надійшла від правоохоронців інформація про те, що за провокаціями на Банковій стоять організації [п’ятого президента України, нардепа від “Європейської солідарності” Петра] Порошенка. Президент уже доручив главі свого офісу Єрмаку розібратися з провокаторами, які дискредитують мирні протести в Україні”, – повідомив Биков.

Експерт зазначає, що під час зустрічі Єрмака з послами “Великої сімки” він їм про це повідомив.

“Паралельно із цим Єрмак на вчорашній зустрічі розповів усе послам G7 – і про провокаторів, які під час акції на підтримку [засудженого одеського активіста Сергія] Стерненка били вікна і спотворювали стіни Офісу президента, і про їхню причетність до Порошенка. Розповідями справа не закінчилася – правоохоронці вже розслідують цю справу, а Єрмак за завданням Зеленського курирує діалог із протестувальниками і розбирається в тому, хто спровокував конфлікт і радикалізував від самого початку мирну акцію”, – додав політолог.

За даними, якими володіє Биков, посли G7 схвально ставляться до такого розвитку подій.

“Посли G7 такий розвиток подій схвалюють і підтримують ОП у тому, що мирні протести мають бути цивілізованими акціями, а не актами вандалізму. Єрмаку вдалося донести до Заходу, що радикалізація протесту була штучною і зробленою для гарної “картинки”, передусім на телеканалах Порошенка”, – зазначив керівник інституту “Інпол”.

Джерело:korupciya.com

Прямо зараз! Зеленському терміново доповіли, Порошенка викрили – він за усім стоїть. ОП на ногах – провокація