Ніна Матвієнко потужно звернулася до Порошенка: “Я проклинала, стоячи на колінах”

Народна артистка України Ніна Матвієнко звинуватила екс-президента Петра Порошенка в тому, що війну на Донбасі і Революцію Переваги почав саме він, а також прокляла колишнього гаранта за те, що в зоні бойових дії гинуть українські військовослужбовці.

Війну на Донбасі і окупацію окремих регіонів Донецької і Луганської областей Росією співачка Ніна Матвієнко назвала “братовбивчої війною”, яку представники колишньої української влади почали заради власного збагачення і контролю над “грошовими потоками”. Про це зірка заявила під час одного з інтерв’ю ще кілька років тому, проте неоднозначна оцінка, яку співачка дала тим, що відбувається в Україні трагічним подіям, до сих пір залишається гарячою темою для обговорення.

Також Ніна Матвієнко заявила, що вважає Революцію Переваги чи не проявом народного гніву, а штучно запущеним процесом, і навіть називає винуватця подій – на думку співачки, це Петро Порошенко, незабаром після Майдану став президентом України. 

“Я стою на колінах перед Богом і кричу: будьте ви прокляті за синів наших, за дітей. Я знаю, хто вороги – кривава еліта … Я їм не прощу цього ніколи”, – саме так емоційно відреагувала Матвієнко на той факт, на Донбасі мало не щодня гинуть українські військовослужбовці.

Крім іншого, Ніна Матвієнко закликала українців до загального протесту проти війни і “кривавої еліти”, оскільки, на її думку, саме за бізнес-інтереси різних олігархічних кланів віддають життя “сміливі хлопці”.

“У Путіна свої інтереси, у Ахметова – свої, у Порошенка – свої, у Коломойського – свої і так далі … І до кожної угрупованню йдуть воювати”, – зазначила Ніна Матвієнко.

Ніна Матвієнко потужно звернулася до Порошенка: “Я проклинала, стоячи на колінах”