“Нехай і не мріє, ми не дамо йому цього зробити”- Геращенко про ймовірну причетність Порошенко до безладів під ОП

За словами заступника глави МВС України, екс-президент України може бути причетний до безладів під будівлею на Банковій.

Колишній президент України, нині народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” може бути причетний до безладів під будівлею Офісу президента України.

Про це в ефірі телепередачі “Свобода слова Савіка Шустера” заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Чиновник відзначає: така його точка зору щодо ролі екс-президента в недавні події на Банковій заснована на “глибокому розумінні суті політичних процесів в Україні”. Як агрументаціі своїх слів він навів події 2013-2014 років, тобто Революцію Переваги.

“Я добре пам’ятаю, як попередній президент України, який був міністром економіки в уряді Азарова, оббивав пороги кабінетів Офісу президента Януковича, 1 грудня 2013 роки очолив протест, стоячи на бульдозері. Я думаю, що Петро Олексійович хоче спровокувати аналогічну ситуацію, тільки ми йому зробити це не дамо “, – заявив заступник Авакова.

За словами Геращенко, українська поліція не застосовуватиме силу і сверхмери для того, щоб створювати умови, які дискредитували б правоохоронні органи.

За матеріалами

“Нехай і не мріє, ми не дамо йому цього зробити”- Геращенко про ймовірну причетність Порошенко до безладів під ОП