Що ж це робиться? Зниклу напередодні 19-річну Дарью знайдено вбuтою

Зниклу напередодні 19-річну студентку Львівського національного університету Дарью Косенок, яка мешкала у гуртожитку, знайшли вбитою у квартирі на вул. Личаківській. Поліція встановлює обставини загибелі дівчини.

Дарья Косенок (так у паспорті) зникла у понеділок, 29 березня о 9:19. Дівчина вийшла з гуртожитку №3 ЛНУ ім. І. Франка, що на вул. Медової Печери, 39. О 16:00 з нею зник зв’язок, а наступного дня оголосили у розшук.

Як повідомили ZAXID.NET джерела у Нацполіції Львівщини, увечері вівторка, 30 березня, 19-річну дівчину знайшли мертвою у квартирі на вул. Личаківській. На тілі дівчини виявили сліди насильницької смерті.

Дівчина хоч і проживала у гуртожитку, ніч з 29 на 30 березня провела в орендованій квартирі на вул. Личаківській, 36. Саме власниця цієї квартири викликала поліцію на місце вбивства. Наразі поліцейські не розголошують, як саме вбили Дарью Косенок.

Також ZAXID.NET вдалось з’ясувати, що Дарья Косенок зустрічалась з хлопцем, з яким вони разом знімали квартиру на вул. Личаківській. Саме хлопця дівчини підозрюють у її вбивстві, він переховується від поліції.

Наразі поліція проводить слідчі дії та встановлює обставини цього вбивства.

Відомо, що загибла дівчина родом з Дніпропетровської області. Вона навчалася на другому курсі філологічного факультету ЛНУ ім. І. Франка за спеціалізацією «перська мова».

Що ж це робиться? Зниклу напередодні 19-річну Дарью знайдено вбuтою