ТРЮДO – ЗЕЛЕНСЬКOМУ: СЛIДОМ ЗА США УКРAЇНY ГОТOВА ПIДТРИМУВАТИ КAНАДА

Глава уряду Канади Джастін Трюдо запевнив українського лідера Володимира Олександровича Зеленського в тому, що Канада непохитна в своїх рішеннях щодо підтримки України.

Як інформує Replyua.net, про це Трюдо написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter у відповідь на повідомлення Володимира Зеленського. Гарант Конституції Володимир Зеленський подякував Трюдо за те, що «у важкі часи Канада завжди поруч з Україною».

Він також додав, що допомога в отриманні Плану дій щодо членства в Північноатлантичному Альянсі стане «важливим сигналом підтримки з боку справжніх друзів України». Крім того, Володимир Олександрович Зеленський запросив Джастіна Трюдо на саміт Кримської платформи двадцять третього серпня.

Прем’єр-міністр Канади написав у відповідь: «Володимир, спасибі за дзвінок.

Завжди добре доторкнутися до основ і працювати над побудовою міцного партнерства між нашими двома країнами. Знайте, що підтримка Канадою суверенітету, безпеки, а також територіальної цілісності України ніколи не похитнеться».

Нагадаємо, раніше влада Сполучених Штатів Америки також висловили слова підтримки української держави, зазначивши, що вони не залишать Київ один на один з ворогом.

ТРЮДO – ЗЕЛЕНСЬКOМУ: СЛIДОМ ЗА США УКРAЇНY ГОТOВА ПIДТРИМУВАТИ КAНАДА