Те, що я зараз вам скажу – Кремлю дуже не сподобається і вони бояться це визнати, але Україну їм вже тепер не розгромити

Російський диверсант Ігор Стрєлков визнав, що у Кремля вже не вийде “маленької переможної війни” з Україною. Ситуація для РФ патова.

Колишній “міністр оборони” “ДНР” офіцер ФСБ РФ Ігор Стрєлков (Гиркин) упевнений, що Кремль не хоче великої війни з Україною. У Москві розуміють, що “маленької переможної війни” вже не вийде.  Таку заяву Стрільців зробив в інтерв’ю російському YouTube-каналу “РОЙ ТВ”, передає Діалог.UA .

Диверсант констатував, що сьогодні армія Росії не зможе здобути швидку перемогу над Україною, так як ВСУ стали сильніше за роки війни, отримали впливових союзників, а в РФ вся вертикаль влади відрізняється непрофесіоналізмом. ” У Кремлі це розуміють, і не хочуть великої війни. Вони її не хочуть 7 років. І сьогодні не хочуть менше, ніж вчора, і ще менше, ніж позавчора “, – запевнив Стрільців.

Перекидання військ РФ до кордонів України і в анексувати Крим, впевнений диверсант, це лише демонстрація військової потужності, спроба налякати Україну. ” Їм (владі РФ – ред.) Б рік простояти, та півроку протриматися.

Вони бояться гострої кризи, який буде в разі війни “, – повідомив Стрільців. Він вважає, що сьогодні Росії буде дуже дорого стояти спроба захопити Україну. ” Те що можна було легко зробити в 14-му році, відносно легко в 15-м, з прийнятними втратами в 16-17-м, зараз буде надзвичайно важко. І у військовому, і особливо в політичному … .

Удар Росії викличе сверхскандал ” , – пояснив колишній ватажок бойовиків. 

Він підкреслив, що зараз для Росії склалася патова ситуація. ” З кожним місяцем економічна ситуація в РФ буде погіршуватися, витрати на війська будуть рости, а запал і готовність бити з кожним роком буде зменшуватися “, – констатував Стрільців.

Те, що я зараз вам скажу – Кремлю дуже не сподобається і вони бояться це визнати, але Україну їм вже тепер не розгромити