Пoрoшeнкo вecь в cльoзaх прoсuть Зeлeнcькoгo нe рoбuтu цьoгo. Cтaлoся щocь дyжe вaжлuвe. Вiдеo

Уже в найближчі дні, максимум тиждень, Петро Порошенко постане перед судом, де йому оберуть запобіжний захід утримання під вартою.

Сьогодні Президент Зеленський особисто відвідав Генеральну прокуратуру, де сталося щось дуже важливе.

Пряма мова Зеленського:  «Ми дійсно поважаємо вашу професію, кожного з вас. Я хотів би особисто познайомитися з кожним з вас. Але поки мало часу для цього. Я хотів би вас привітати. Хотів би вам сказати, що сьогодні такий запит суспільства на перемогу справедливості, для того, щоб всі корупціонери були за гратами. А це вже тільки ваші повноваження, ваш професіоналізм і ваша енергія … Ми приїхали, щоб вас зарядити цією енергією. Щоб ви розуміли, що ми на вас впливати не будемо і не хочемо ».

«Будь ласка, ми дуже хочемо, щоб все корупціонери, всі топкорупціонери, щоб вони дійсно відповідали по законодавству, щоб вони дійсно заслужені вироки отримали, тому що нам суспільство це вже ніколи не пробачить. А зараз у нас є великий шанс ».

За неофіційними даними Президент Зеленський особисто переконався в тому, що у слідства є 100% докази і докази проти Порошенка, щоб потім олігарх не кричав про політичні переслідування.

Останні дні самого Порошенка не впізнати. До нього вже підібралися в щільну і виїхати за кордон він вже не встигне.

Люди з його оточення кажуть, що Петро Олексійович в минулий тиждень весь у сльозах і соплях бігав і просив зустрічі з Президентом Зеленським, проте зустріч так і не відбулася. Зеленський непохитний у своїх рішеннях.

Порошенко намагався розхитати країну до громадянської війни заради своєї особисто свободи, проте на превелике щастя цього не сталося.

Зараз Порошенко вдався до своєї старої тактики. Бігати в сльозах і соплях просити помилувати

Його помилував Ющенко, і як наслідок Порошенко розколов владу Віктора Ющенка.

Його помилував і дав посаду Віктор Янукович, і в результаті Порошенко скинув його.

І зараз він робить рівно те ж саме з надією на те, що його помилує Зеленський.

Петру Порошенку загрожує довічне ув’язнення. У найближчі дні він буде поміщений в клітку і цього бажає більше 90% громадян України.

Обов’язково поділися зі своїми друзями в соціальних мережах якщо підтримуєш!

Пoрoшeнкo вecь в cльoзaх прoсuть Зeлeнcькoгo нe рoбuтu цьoгo. Cтaлoся щocь дyжe вaжлuвe. Вiдеo