Щoйнo! В цeнтрi Кuєвa зoзsтрiлялu Range Rover, заrинyлa дuтuнa! Введено план «сuрeнa» (Кадри)

У неділю, 1 грудня, в самому центрі Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Range Rover чорного кольору. На момент того, що сталося в машині перебувала дитина. Від отриманих травм він помер.

Все сталося на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівській. Про це Інформатор повідомляє з місця

О 17:30 на місці вже працювали правоохоронці. У місті ввели оперативний план «Сирена» з пошуку автомобіля, на якому, ймовірно, зникли зловмисники. Попередньо, це автомобіль Lexus.

Як вдалося з’ясувати OBOZREVATEL, власником Range Rover є юрособа, зареєстрована в Донецьку. Планувалося вбивство уродженця Єнакієвого В’ячеслава Соболєва – нині депутата Київської обласної ради. Раніше він був заступником глави правління НАК “Нафтогаз України”.

OBOZREVATEL продовжує з’ясовувати всі подробиці і стежити за трагедією:

З боку водія на передньому боковому склі Range Rover видно наслідки пострілу. Постраждав також і водій позашляховика. Найімовірніше, це батько сімейства. На його тілі було видно краплі крові.

19: 10 – журналіст Денис Бігус підтвердив, що автомобіль був орендований Соболєву і в результаті нападу загинула його дитина. Соболєв в минулому був відомим бізнесменом, віце-мером Донецька, засновником мережі супермаркетів “Обжора”.

Нет 100% гарантии, , так что сформулирую аккуратно.В Киеве час тому расстреляли рейндж ровер.Рейндж-Ровер записан на…

Gepostet von Denys Bihus am Sonntag, 1. Dezember 2019

Станом на 17:45 мертва дитина ще перебуває в машині. Поки невідомо, хлопчик це чи дівчинка.

Правоохоронці оточили все навколо стрічкою і опитують свідків того, що сталося. Чи був це якийсь конфлікт або навмисне замах – поки невідомо. Слідство триває.

При обстреле Range Rover в центре убили ребенка

Gepostet von Информатор Киев am Sonntag, 1. Dezember 2019

Стрим с места: Жесть в центре Киева:на Льва Толстого у парка Шевченко обстреляли автомобиль Ренж Ровер и убили ребёнка. Злоумышленники скрылись на автомобиле Лексус .В Киеве введен оперативный план Сирена

Gepostet von dtp.kiev.ua am Sonntag, 1. Dezember 2019

Джерело

Щoйнo! В цeнтрi Кuєвa зoзsтрiлялu Range Rover, заrинyлa дuтuнa! Введено план «сuрeнa» (Кадри)