Підтримка залу 100%. Саакашвілі у Шустера: Не на Майдан треба йти, а у цepкву, взявшись за руки

Учасники мітингів «Ні капітуляції» не розуміють, що якщо президент України Володимир Зеленський зазнає поразки на переговорах в «нормандському форматі», від цього програє вся країна, і вони теж. Про це заявив екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі 6 грудня о ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера»

Раніше Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Святослав Вакарчук закликали українських громадян вийти на Майдан напередодні «нормандського саміту», щоб закликати Зеленського не допустити повернення Донбасу на шкоду суверенітету країни.«Порошенко ганяв мене по вулицях і по дахах. Але я жодного разу не критикував міжнародну позицію. Навіть якщо людина вважає мене особистим ворогом, не можна переносити ці розбіжності на міжнародну арену. Путін не повинен сміятися над цим », – пояснив політик.

Якщо ці протести не припиняться або переростуть до рівня Майдану, підкреслив Саакашвілі, російський президент буде сміятися над біотуалетами, які встановлять протестувальники, і скаже, що буде говорити зі слабким українським президентом.

А що думаєте Ви ? Залишайте Ваш коментар, давайте обговоримо це питання.

Підтримка залу 100%. Саакашвілі у Шустера: Не на Майдан треба йти, а у цepкву, взявшись за руки