“Тимошенко і Порошенко – цить! Не зараз” : Українець жорстко розніс опозицію. “Думайте, панове!”

Партії Європейська солідарність, Голос і Батьківщина закликали українців вийти напередодні нормандського саміту на Майдан Незалежності у Києві.

Відповідну заяву, підписану Петром Порошенком, Святославом Вакарчуком і Юлією Тимошенко, опублікував у себе у Facebook народний депутат Андрій Парубій.

«Українці. Зважаючи на доленосні виклики, які сьогодні стоять перед Україною, напередодні Нормандської зустрічі необхідно нагадати владі про «червоні лінії», — зазначили політики.

УКРАЇНЦІ!Зважаючи на доленосні виклики, які сьогодні стоять перед Україною, напередодні Нормандської зустрічі необхідно…

Gepostet von Андрій Парубій am Mittwoch, 4. Dezember 2019

Це не залишилось без відповіді, аргументованої та цілком зрозумілої, українець Василь Купрій у своєму блозі розніс опозицію, подаємо його слова в оригіналі:

Президент моєї країни, головнокомандувач моєї армії зустрічається з найлютішим ворогом, вони будуть говорити про мир.

В цей час і в ці хвилини я з президентом в думках, буду тримати кулаки, буду просити Бога розуму усім переговорникам.

Політику – геть, амбіції – геть, хаос – геть, якщо акція, то тільки в підтримку Президента.

Юля з Петром кличуть людей на майдани, лякають нас капітуляцією і кінцем світу. Коли президент моєї країни говорить про мир для моїх дітей – всім мовчати, а якщо виходити, то з єдиним лозунгом – ми з президентом, ми йому віримо, ми йому делегували права говорити від українського народу.

Зеленський має відчувати підтримку, хуйло має розуміти, що українці – єдині та сильні.

Тимошенко і Порошенко – цить! Не зараз, помовчіть, майте совість, не в ці години, ваші майдани почекають.

Якщо вже кличете людей виходити, то виїзд «активістів» зі Львова на Київ організуйте правильно: комендант – Дубневич, сотники – Синютка, Ганущин, Цимбалюк, Гудима, волонтери – Дейнека, Кривецький, Козловський, Адамик. Сотні: лісники, митники, екологи, працівники поліції, прокуратури, судді, дорожники, забудовники… І, звичайно, елітна сотня – більшість львівської облради. В Києві зустрічають польові командири: Грановський, Луценко, Ложкін, Кононенко. Список може бути дуже довгим, багатьом є за що боротися, і це «що» – далеко не мир, майбутнє, Україна.

«Активісти» Петра і Юлі будуть битися відважно, втрачати є що. Людей підвозитимуть лексуси і інфініті, грітися будуть в теплих шубах Гуччі та Дольче Габбана, харчуватися в ресторанах на Хрещатику. Революція сметанки, або чорної ікри – вибирайте назву.

Я не зелений, я розумію ризики, але по-іншому – ніяк. Важкі часи – важкі рішення.

Вимагати мир виключно на наших умовах можна тоді, коли наші танки будуть стояти під Москвою, а путін буде в нашому полоні. Цього немає, але може бути інше – за президентом, як моноліт, весь його нарід.

Послаблюючи позицію президента і країни перед найважливішими переговорами, на чий млин ллють воду Юля та Петро?

Думайте, панове!

“Тимошенко і Порошенко – цить! Не зараз” : Українець жорстко розніс опозицію. “Думайте, панове!”