“Погрожує протестами по всій країні”! Тимошенко висунула президенту ультиматум!

Юлія Тимошенко кинула виклик президенту Володимиру Зеленському та організувала Штаб захисту землі, який буде виступати проти спроби української влади відкрити вільний ринок продажу землі в країні.

Тимошенко висунула ультиматум Зеленському та заявила про свої вимоги, серед яких необхідність відкласти прийняття “земельних законів”, продовжити мораторій і оголосити референдум, “давши народу самостійно вирішити, продавати землю чи ні”.

Тимошенко виступила з окремою заявою, в якій зазначила, що є величезна кількість українців, які виступають проти продажу землі. Вона заявляє, що якщо глава держави буде нехтувати їх думкою, це буде означати відмову прийняти сторону народу.

“Зеленський знає, що 73% людей проти розпродажу землі. Якщо він попри це протягне земельні закони, це буде означати, що він працює не на Україну. Це означає, що він працює на замовлення, яке йде зовсім з інших сторін, але точно не від народу України. Інакше він провів би референдум і прийняв би всі рішення за його наслідками”, – зазначила лідер” Батьківщини “Юлія Тимошенко.

При цьому вона додала, що в разі, якщо влада ігноруватиме вимоги людей, штаб почне протести в країні.

Але ж сама Тимошенко хотіла вільного продажу землі, це було в 2008 році, коли вона була прем’єр-міністром.

Про це написав нардеп від БПП Олексій Мушак на своїй сторінці в Facebook.

“Навіть урядом був внесений законопроект« Про ринок земель ». Досить ліберальний до речі. Той парламент був недостатньо готовий до усвідомлення передових напрацювань. Згідно ініціатива Тимошенко так і не стала законом. Хоча було позитивне рішення від ГНЕУ”, – зазначив він.

А зараз леді Ю категорично проти. Чому ж, що змінилося? І на кого працює сама Тимошенко?

Джерело

“Погрожує протестами по всій країні”! Тимошенко висунула президенту ультиматум!