Чого ви всі так радієте!? Україна програла! Ви знаєте, що насправді підписав Зеленський в Парижі?

Головний підсумок Паризького саміту – Україна програла!

Якщо вам здається, що у Парижі ні про шо суттєве, крім обміну полонених, не домовилися, то ви дуже помиляєтеся. Завдання дипломатії у тому і полягає, щоб ніхто з громадян не розумів, про що насправді домовилися.

Прочитайте уважно комюніке Паризського саміту, розділ 2, «Заходи з імплементації політичних положень Мінських угод». Від імені України Зеленський зобрв’язався провести вибори на окупованому Донбасі за «формулою Штайнмаєра» і прийняти на постійній основі закон про особливий статус для Донбасу. Все це – до виведення російських військ з Донбасу і відновлення нашого контролю за кордоном.

Вибори за «формулою Штайнмаєра» – це легалізація влади російських бойовиків!

Постійно діючий закон про особливий статус для Донбасу – це легалізація окупації української території за планом Путіна!

Я категорично не згоден із тими, хто стверджує, що на зустрічі у Парижі нічого важливого не відбулося. Це, на жаль, не правда. Зеленський від імені України зобов’язався «по формулі Штайнмаєра» провести вибори на Донбасі і прийняти на постійній основі закон про особливий статус для Донбасу. Це і є реалізація плану Путіна по легалізації через вибори бойовиків і де-факто російського протекторату над Донбасом. Це закладена Путіним міна, яка у недалекому майбутньому підірве Україну зсередини. Легалізація бойовиків, амністія убивць, надання їм особливого статусу і владних повноважень – це і є та федералізація, проти якої Зеленський нібито виступає. На переговорах у Парижі ми не почули жодного слова про посилення санкцій проти Росії, яка продовжує агресію. Натомість, Путіна виставляють у ролі миротворця, який захищає російськомовних громадян від знавіснілих фашистів. На жаль, у Парижі ніхто не сказав Путіну, що війна на Донбасі не через українську мову, а через російську зброю! І закінчити цю війну можливо виключно після виведення російських військ із Донбасу. #ні_капітуляції

Gepostet von Олег Ляшко am Dienstag, 10. Dezember 2019

Чого ви всі так радієте!? Україна програла! Ви знаєте, що насправді підписав Зеленський в Парижі?