Тeрпiння лoпнyлo! Зняття нeдoтoркaнoстi і aрeшт Пoрoшeнкa: В “Слуги народу” зрoбили сuльнy заяву

Генеральний прокурор України готовий підписати подання на зняття недоторканності та арешт підозрюваного громадянина Петра Порошенка (рік. Народження: 26, вересня 1965 р, вік 54 роки, м Болград, зростання: 1,84 м).

Саме так і ніяк інакше закінчується життя одного з найбільш оскаженілих, нахабних, кривавих, брехливих і лицемірних злочинців сучасної України. Громадянин Порошенко проведе залишок життя в колонії для довічно засуджених.

Верховна Рада може проголосувати з питання зняття недоторканності з лідера «євросолідарності» Петра Порошенка або у четвер, 12 грудня, або на наступному тижні

Про це розповів народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура на 24 канал.

«Сьогодні ми з колегами обговорювали, що найближчим часом буде подання про зняття депутатської недоторканності з Петра Олексійовича Порошенка і його арешт. Голосування про зняття недоторканності буде або в цей четвер (12 грудня), або на наступному тижні », – сказав нардеп.

На питання про те, за якими виробництвом буде уявлення. Качура відповів: «впроваджень дуже багато».

«Я поки матеріали не отримав, але я спілкувався з апаратом Ради, що таке уявлення готується, щоб воно вже зайшло», – додав Качура

Відзначимо, що Порошенко підозрюють в 15 епізодах страшних злочинів проти українського народу.

Серед них: корупція під час війни, мародерство під час війни, рейдерство під час війни, відмивання злочинних доходів через офшори під час війни, ухилення від сплати податків під час війни, розпалювання ненавесті на грунті релігійної, міжнаціональної неприязні, військові злочини під час Іловайськ, Дебальцевського котла, військові злочини під час безглуздою бійні в донецькому аеропорту.

Вчора було порушено ще одну кримінальну справу за статтею «Державна зрада». Порошенко обґрунтовано підозрюють у навмисній здачі національних інтересів в 2015 році.

Серед перспективних справ: снайперський розстріл на майдані, який сприяв державному перевороту і захоплення влади.

Громадянину Петру Порошенку загрожує довічне ув’язнення в Житомирській ВК № 4 в блоці для довічно засуджених.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах, якщо підтримуєте арешт підозрюваного Порошенко!

Тeрпiння лoпнyлo! Зняття нeдoтoркaнoстi і aрeшт Пoрoшeнкa: В “Слуги народу” зрoбили сuльнy заяву