Термін0во! Російське місто сколихнула хвиля вибухів: перші відео

Велика пожежа сталася на заводі в Єкатеринбурзі 11 грудня

В Єкатеринбурзі в районі Ельмаша сталася сильна пожежа на заводі лакофарбових виробів – 11 грудня вже кілька годин горить ангар з фарбою. Більш того, з заводу почали доноситься потужні звуки вибухів.

Місцеві жителі починають панікувати. Ситуацію посилює те, що поруч з заводом знаходиться станція з газом пропаном – вона в будь-який момент може вибухнути.

“Страшна хмара від пожежі охопила піврайону. Робочих виганяють з заводу прямо в спецодязі. Вони просять пустити їх забрати особистий одяг в сусідню будівлю, яка не горить, але не пускають навіть туди”, – кажуть очевидці.

Пожежа і вибухи в Єкатеринбурзі

На відео, які почали з’являтися в мережі, добре видно, як разом з вибухами на заводі крізь клуби густого чорного диму прориваються вгору язики полум’я. У якийсь момент стовпи диму піднялися ще вище і практично повністю закрили собою полум’я.

Відео пожежі і вибухів на заводі в Єкатеринбурзі

За даними місцевих ЗМІ, непрямою причиною пожежі в Єкатеринбурзі міг послужити розлив фарби і лакофарбових матеріалів. А ось рятувальники, які прибули на місце НП, кажуть, що пожежа почалася через коротке замикання.

Джерело

Термін0во! Російське місто сколихнула хвиля вибухів: перші відео