Гройсман красиво принизив Порошенка! Удар у спину від експрем’єра!

Колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман похвалив Володимира Зеленського.

Про це він написав у соціальних мережах.

Гройсман переконаний, що президент гідно представляв Україну на “нормандському саміті”, бо наша країна не виглядала слабкою.

Колишній чиновник наголосив, що на шляху до миру, українці повинні об’єднуватися, а не “плести інтриги”, ймовірно маючи на увазі Петра Порошенка та його акції протесту.

“Домовленості про обмін полоненими, про припинення вогню і продовження міжнародної взаємодії – обнадійливі результати. Дуже важливо, що Україна не виглядала в Парижі слабкою. Але на шляху до миру ще багато дуже непростих рішень. І цей шлях до миру, того миру, який ми хочемо, буде успішним, якщо єдність навколо інтересів України стоятиме вище політичних розбіжностей та інтриг, – написав Гройсман.

Що цікаво, ще 8 грудня в Києві та багатьох містах України розпочалися віче «Червоні лінії» проти капітуляції. Одними з організаторів акцій протесту ще раніше стали партії «ЄС» Порошенка, «Голос» Вакарчука та «Батьківщина» Тимошенко.

В то же день, Експрем’єр Володимир Гройсман на ці події одразу  відреагував у власному «Фейсбуці.

На його сторінці з’явився пост на підтримку Володимира Зеленського. Гройсман пише, як важливо, щоб суспільство підтримало президента, а політики утримались від критики. 

Він бажав успіху Зеленському і дає зрозуміти, що акція «Ні капітуляції», організована прибічниками Порошенка, ним підтримана не буде.

Джерело

Гройсман красиво принизив Порошенка! Удар у спину від експрем’єра!