Наречена заплакала на власному весіллі, коли її наречений дав обіцянку іншій. Але ці сльози були від щастя

Наречений під час весілля дав обіцянку доньці нареченої щиро любити її як власну дитину, чим змусив кохану плакати від щастя.

Американець під час церемонії одруження змусив плакати свою наречену і усіх присутніх, давши обіцянку бути вірним юній дівчинці. І це не безглуздий жарт, а гарний вчинок, здатний обнадіяти всіх дітей із неповних родин, інформує Ukr.Media.

Келсі і Джиммі з міста Аллентаун, штат Нью-Джерсі, США, познайомилися одне з одним ще у дитинстві, коли ходили до одного дитячого садка. Потім доля розвела їх і вони тривалий час нічого не знали одне про одного, поки одного разу Джиммі не додав її у друзі на фейсбуці.

Келсі почала помічати, що Джиммі активно лайкає її записи і коменти.

«На Різдво 2017 року я відправила йому привітання у фейсбуці, а вже за тиждень у нас було перше побачення, так усе і почалося.»

Через місяць активних зустрічей Келсі, будучи самотньою мамою, вирішила познайомити Джиммі зі своєю семирічною донькою Олівією.

Вона запланувала сімейну вечерю і запросила свого залицяльника. Келсі нервувала, але у неї було гарне передчуття, яке не підвело, — Джиммі і Олівія миттєво потоваришували.

«Це було божевілля! Як ніби вони вже знали одне одного. Вони жартували і сміялися з мене! Це було чудово і так невимушено. Вони відразу порозумілися.»

За кілька років пара нарешті вирішила одружитися. У призначений день Джиммі приготував сюрприз для майбутньої дружини і прийомної доньки. Спочатку він дав обіцянку коханій, а потім повернувся до Олівії.

«Олівіє, починаючи з цього дня, я обіцяю щодня нагадувати тобі, як сильно тебе люблю. Я обіцяю вчити і поважати тебе до кінця наших днів. Я обіцяю ніколи не ставитися до тебе як не до своєї дитини, і я щасливий називати тебе своєю донькою. З цієї миті ти дійсно будеш моєю донькою і другим коханням у моєму житті. Я люблю тебе, Олівіє.»

Дівчинка не змогла стримати почуттів, втім, як і інші гості церемонії.

Після цих слів Джиммі подарував доньці намисто з дорогоцінним каменем, який зробив для неї на замовлення — на ньому викарбуване ім’я Олівії і дата весілля Джиммі та Келсі.

Подарунок став несподіванкою навіть для мами дівчинки.

«До того, як він почав говорити, я й гадки не мала, що він збирається робити. Це було неймовірно. Олівія міцно обійняла Джиммі, сказала, що сумувала за ним весь день і заплакала.»

Келсі вважає, що вчинок її чоловіка був не тільки для неї і Олівії, але і для усіх самотніх мам.

«Я була самотньою мамою протягом дуже довгого часу, і у мене були дійсно жахливі стосунки. Я відчуваю, що це дасть іншим самотнім мамам віру у те, що знайдеться хтось, хто буде любити тебе і твою дитини так само, як власну.»

Користувачі соцмереж не змогли оминути увагою цю історію і зізналися, що вона викликала у них сильні емоції.

  • Я весь у сльозах щастя. Мені це подобається!
  • Дивовижні фотографії! Я плакала, дивлячись на них. Я дуже радію за вас усіх. У вас був особливий день!
  • Це зворушує мене до самого серця. Обожнюю вас!
Наречена заплакала на власному весіллі, коли її наречений дав обіцянку іншій. Але ці сльози були від щастя