Тuмoшeнкo пoчaлa блoкyвaтu кoрдoнu: Юля гeть злeтiлa з кoтyшoк! Прeзuдeнт цe тaк нe зaлuшuть

Після побоїща в центрі Києва, в результаті якого отримали важкі травми 23 правоохоронця (один з них назавжди залишиться паралізованим), Тимошенко і її спільники почали блокувати кордони по всій країні!

Крім цього Тимошенко готує парад обласних рад, щоб розхитати місцеві органи самоврядування.

В СБУ впевнені, що її потрібно терміново зупиняти, поки вона не розпочне кровопролиття

Кишенькові «активісти» Тимошенко перекрили Міжнародний пункт пропуску Кучурган на кордоні України з Молдовою в рамках «протестів» проти планів продажу с \ г землі України.

Про це йдеться на фб-сторінці глави Асоціації тваринників України, громадського діяча Ірини Паламар, яка є депутатом від Тимошенко.

«Закрита митниця в Кучурган. Наші фермери, аграрії з Одеської області сьогодні перекрили Міжнародний пункт пропуску Кучурган. Ми продовжуємо протестувати проти розпродажу нашої української землі », – йдеться в повідомленні.

Учасники протесту підкреслили, що на мирній акції близько Міжнародного пункту пропуску Кучурган задіяні 40-к одиниць сільгосптехніки і 40-к одиниць автотранспорту.

«Мітингувальники» переконані, що цей протест не вийти дискваліфікувати, адже акції тривають по всій країні:

Відзначається, що кордон планують перекрити і в Закарпатті, і на Волині, і у Львові, і в Харкові

Збожеволіла хоче паралізувати Україну заради своїх шкурних питань.

Сьогодні ж справжні представники селян заявили, що 92% жителів сільських місцевостей ЗА можливість продавати і купувати землю.

Відзначимо, що в Україні вся земля продається і купується, крім С / Г.

А знаєте чому?

Тому, що Тимошенко, Ахметов, Порошенко і інші олігархи беруть цю землю в оренду у жебраків селян за 1 гривню!

Тимошенко через підставних людей і фірми бере в оренду у жебраків селян більше 50.000 гектарів землі по всій країні. За оренду цих земель пані Тимошенко платить 1 гривню за гектар і мішок зерна кожній родині. 21 століття, а українські родини до сих пір живуть як кріпосні. За мішок зерна і кілька гривень на місяць, вони віддають найцінніше панам і пані. Пані все, селянину мішок зерна …

У разі якщо землю дозволять продавати, Тимошенко залишиться з голою ср@кою, або їй доведеться купувати цю землю у селян за ринковою вартістю.

Збожеволілу Тимошенко потрібно зупиняти! Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Нехай вся країна знає правду!

Тuмoшeнкo пoчaлa блoкyвaтu кoрдoнu: Юля гeть злeтiлa з кoтyшoк! Прeзuдeнт цe тaк нe зaлuшuть