В iнтeрнeт виклали iнфoрмaцiю ким бyлa і ким зaрaз є мaмa Тимошенко! Тeпер бaгaтo cтaє зрoзyмiлим

Святкування дня народження головного людини в житті екс-прем’єра пройшло в тихому сімейному колі.

11 серпня свій ювілей відзнала мама глави партії “Батьківщина” і екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко – в цей день їй виповнилось 81 років.

Про іменинниці відомо небагато. Народилася Людмила Миколаївна, в дівоцтві Нелепова, 11 серпня 1937 року в Дніпропетровську.

У 18 років вийшла заміж, але подружнє життя якось відразу не заладилося і пара розлучилася.Другим чоловіком став Володимир Абрамович Григян, для якого це теж був не перший шлюб. Саме в цьому союзі 27 листопада 1960 народилася дочка Юлія – ​​майбутня “газова принцеса”, прем’єр-міністр України і головна політв’язень країни. Втім, і цей шлюб протримався недовго – коли Юлії Володимирівні виповнилося три роки батьки розлучилися.

Лише трохи в цілому про сім’ю розповідається книгах про Тимошенко, написані її рідною тіткою Юлії Володимирівни, сестрою Людмили Миколаївни, Антоніною Ульяхіною, зараз главою БЮТ у Дніпрі. Наприклад, в книжці “Юля, Юлечка” вона згадує про своїх батьків, бабусі з дідусем (прадідів Тимошенко), але при цьому примудряється жодного разу не назвати їх по імені та по батькові і не вказує їх прізвищ. Правда, в кількох випадках в уста бабусі вкладено українські фрази. Є припущення, що ці висловлювання присутні заради того, щоб читач сам прийшов до висновку, що прабабуся Тимошенко була українкою.

Сама Тимошенко не раз говорила у своїх спогадах, що материнської любові позбавлене не була.

– Мене виховувала тільки мама, тому у нас не було нічого, крім любові і ніжності, ніяких інцидентів. Я, як це … небитий дитина, – зізналася якось Тимошенко в одному з інтерв’ю.

Свою маму екс-прем’єр називала головною любов’ю і навіть “кумиром”. А ось з батьком, мовляв, не заладилося. Він залишив сім’ю, коли дівчинці було три роки. І хоч від спілкування з дочкою не відмовився, але особливою увагою теж не балував. Жила Юлія Володимирівна з мамою Людмилою Миколаївною в Дніпропетровську в звичайній двокімнатній квартирі в п’ятиповерхівці.

Уже кілька років Людмила Миколаївна хворіє – в 2014 році вона злягла через хворобу хребта, а в 2015 перенесла запалення легенів. Через погане самопочуття навіть не могла відвідувати дочку в Качанівській колонії.

 

В iнтeрнeт виклали iнфoрмaцiю ким бyлa і ким зaрaз є мaмa Тимошенко! Тeпер бaгaтo cтaє зрoзyмiлим