Шукала їжу у смітнику: На Одещині бідна жінка знайшла купу грошей і віддала у церкву

За свідченням сусідів, жінка, яка знайшла гроші, дуже чесна і богобоязлива, але дуже бідна.

Мешканка села Шевченкове на півдні Одеської області знайшла на смітнику матрац, усередині якого була зашита велика сума грошей. Незважаючи на бідність, вона не привласнила знайдений скарб собі, а віддала його до місцевої церкви – в Іоанно-Богословський храм УПЦ МП, повідомляють Патріоти України.

Точна сума знайдених грошей невідома. За словами місцевих жителів, це «не мільйон, але сума пристойна». «Наш батюшка Василь оголосив у церкві, що якщо знайдеться господар, нехай прийде і гроші повернуть. Але господаря в живих уже немає, а ті, кому дісталося його майно і різні пожитки, відвезли це все на смітник і про гроші навіть не знали, тому й викинули їх разом із мотлохом», – розповіли місцеві жителі.

За свідченням сусідів, жінка, яка знайшла гроші, дуже чесна і богобоязлива, але дуже бідна. На місцеве сміттєзвалище вона ходить збирати речі або залишки викинутих продуктів – цибулі, картоплі тощо. Місцеві жителі вже попросили настоятеля храму віддати гроші жінці, яка їх знайшла, щоб вона витратила всю суму на власні потреби.

Зі свого боку у храмі повідомили, що на знайдений скарб не претендують, а найближчим часом зберуть Раду церкви, запросять туди сім’ю, що знайшла гроші, і на ній вирішать, що з ними робити

Джерело

Шукала їжу у смітнику: На Одещині бідна жінка знайшла купу грошей і віддала у церкву