Вoнa cтoялa нa кoлiнaх і блaгaлa змuлyвaтuсь: пiд Вiнницeю п*яні cтyдeнткu кaтyвaлu cвoю рoвeснuцю

У Вінницькій області двоє п’яних дівчини відзначилися особливою жорстокістю

Під Вінницею в Козятині студентки, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, жесотко знущалися над своєю 16-річною ровесницею Ольгою Полонської. В результаті побоїв дівчина потрапила до лікарні. У неї струс мозку, тріщина нижньої щелепи та численні забої. Про це повідомляє поліція Вінницькій області.

Як повідомила жертва побоїв “копам”, в гуртожитку її побили дві сусідки, а третя відрізала у неї волосся. Кривдниці були в стані алкогольного сп’яніння. Через деякий час дівчині вдалося вирватися, але повідомляти в поліцію вона боялася, проте з погіршення стану здоров’я довелося звернутися до лікарів.

Зараз Козятинському відділенням поліції розслідується кримінальна виробництво за ч.2 ст. 127 КК (катування), за який передбачено покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

Одна з користувачів соцмережі Анастасія Хариш написала у себе на сторінці, що дівчину Олю троє п’яних ровесниць катували дві години.

“Оля стояла на колінах плакала, просила, благала їх, не чіпайте, але ці сволочі не припиняли свого. Важко навіть уявити, що дівчина переживала в той момент! На цьому, на жаль, все не завершилося, узявши ніж в руки, сказали: “Вибирай, або ножа в живіт, або волосся обрізаємо”. Оля крізь біль сказала, що волосся! ” – написала Анастасія.

Постраждала дівчина Оля (фото: facebook.com/nastella.kharysh)

Источник: www.bn24.biz.ua

Вoнa cтoялa нa кoлiнaх і блaгaлa змuлyвaтuсь: пiд Вiнницeю п*яні cтyдeнткu кaтyвaлu cвoю рoвeснuцю