“Дiйcнo нaрoднuй прeзuдeнт!” Вiдeо із Зeлeнcькuм, який кyпyює прoдyктu в звuчайнoмy мaгaзuнi пiдiрвaлo мeрeжu

Виявилося, що президента можна зустріти в звичайному супермаркеті.

Президент України Володимир Зеленський ще під час свого прес-марафону говорив про те, що він нерідко ходить самостійно в супермаркет, коли на це немає часу у його дружини Олени. Тоді президент зазначив, що дуже любить вино, а тому купує пляшку. Крім того, глава української держави в курсі, що середня ціна хліба коливається від 20 до 30 гривень.

Після такої розповіді Володимира Зеленського багато жартували над президентом, так як він заявив, що купує сир за 58 гривень (вартість за кілограм). Українці жартували і говорили, щоб він показав точку з такою казковою ціною. Знайшлися й ті, хто зовсім не повірив в те, що Зеленський сам ходить в магазин. Однак, судячи з кадрів спільноти zecoffee, сказав Зеленський чисту правду.

У соціальній мережі опублікували відео, яке було зроблено прямо в київському супермаркеті. Біля каси можна помітити президента України Володимира Зеленського. Підписали це відео дуже коротко: “Президент купує продукти в магазині”.

Автор ролика не упустила можливості зробити спільний знімок з президентом України. Селфі жінка розмістила в мікроблозі. При цьому користувачі соціальних мереж стали знову називати Зеленського народним президентом. Деякі українці зізналися, що теж хотіли б зустріти його ось так, просто біля каси в супермаркеті.

Також повідомлялося, що в Україні з’явився новий сервіс. Як виявилося, він являє собою так званий реєстр боржників. 

У такі списки можуть потрапити ті українці, які систематично ухиляються від виплати штрафів, комунальних послуг, а також кредитів.

Відзначається, що люди, які присутні в цьому реєстрі, не можуть ні покинути країну, ні скористатися рядом послуг. Стало відомо, як перевірити в цьому списку наявність свого імені .

“Дiйcнo нaрoднuй прeзuдeнт!” Вiдeо із Зeлeнcькuм, який кyпyює прoдyктu в звuчайнoмy мaгaзuнi пiдiрвaлo мeрeжu