Якщo ви i дoсi цьoгo нe зрoзyмiли – тo пoстaрaйтeсь вникнути. Iнaкшe пoтiм вже нiчoгo нe пoвeрнeш …

Жив собі хороший, дуже талановитий і дуже успішний хлопець. Жив і радів життю. І все у нього було добре: красива, розумна, любляча дружина, чудові діти, улюблена робота і успішно зростаючий бізнес з талановитою, дружною і відданою командою.

Але для повного щастя йому чогось не вистачало. Він не відчував себе повністю щасливим, коли люди, для яких він працював, не були такими ж щасливими, як він. Він розумів, що його країну руйнують політики, цинічно знищуючи народ.

І одного разу хлопець прийняв рішення, що він повинен врятувати ситуацію і допомогти своєму народу стати щасливим. І пішов у політику, розуміючи, що після цього кроку його життя вже ніколи не будить такий же, ніколи. Народ підтримав хлопця і обрав його своїм президентом.

Так він став президентом і одночасно став ворогом ВСІЄЇ старої влади. ВСІЄЇ!

Але з такою народною підтримкою хіба варто переживати про появу такої величезної кількості ворогів?

Ех, хлопець, якби ти тільки міг знати, що це за народ …Не встиг новообраний президент вступити в права, як цей же народ почав критикувати його за кожен крок, хоча і помилок хлопець поки що не зробив.

А якщо зробить ??? СТРАШНО НАВІТЬ ПРЕДСТАВИТИ !!!

Але як же! Стара влада кричить так переконливо і патріотично критикує новообраного президента!

А народ … народ звик вестися, коли його розводять, звик, що влада завжди проти народу, що їй не можна довіряти і її потрібно критикувати.

Але у народу вперше з’явився шанс. Це їх перший народний президент. Але такого досвіду у народу ще не було, щоб він захищав владу, захищав свій вибір, захищав свій шанс! І тепер з’явилася реальна можливість ВТРАТИТИ цей шанс? Чи буде такий другий? НІ!

ЗВИЧАЙНО Ж НІ! Хто ще зважитися повторити помилку хлопця і покласти голову на плаху заради народу, який його потім же і зрадить ?!

Народ зраджує? Так, народ віддає, на жаль. І навіть не розуміє, що перш за все він зраджує СЕБЕ !!!

ЛЮДИ! Не втратила свого ШАНС! Захищати свій ВИБІР! ПІДТРИМУЙТЕ СВОГО ПРЕЗИДЕНТА! ДОВІРЯЙТЕ ЙОМУ! Досить вести НА Чорнухи ВІД СТАРОЇ ВЛАДИ!

У них було 28 років, щоб зробити країну сильною і щасливою – вони робили все навпаки. Незалежно від того, хто був президентом. І все тому, що там не було партій, які за народ. Якщо ви ще цього не зрозуміли – то спробуйте зрозуміти. Інакше потім вже нічого не повернеш … Не повернеш і не виправиш ..

Автор Ірина Черкашина

Источник: www.bn24.biz.ua

Якщo ви i дoсi цьoгo нe зрoзyмiли – тo пoстaрaйтeсь вникнути. Iнaкшe пoтiм вже нiчoгo нe пoвeрнeш …