Ви можете подарувати шанс на життя 4-річній Ксюші

Дитині терміново збирають 140 тисяч євро на лікування.

На особливий подарунок чекає маленька дівчинка з Миколаєва. У 4-річної Ксюші виявили хворобу – мієлодиспластичний синдром. Ще його в народі називають – сплячий лейкоз. Кістковий мозок дівчинки не виробляє тромбоцитів, які б згортали кров і тому їй потрібна термінова трансплантація.

4-річна Ксюша не розуміє, що в неї смертельна недуга і чому мама плаче. Навпаки, радіє, бо тепер постійно з мамою і не треба ходити в дитсадок. Перші симтоми хвороби у дитини з’явилися майже рік тому у вигляді дивних синців. Спершу їх списували на надмірну рухливість Ксюші. Коли ж гематоми вкрили все тіло і не сходили, то звернулись до лікарні. Синці – це внутрішні крововиливи, бо кров Ксюші не згортається, кажуть медики. А найстрашніше – хіміотерапія безсила. Єдине, чим наразі можуть допомогти медики – вливання донорської крові, аби дитина отримувала необхідні їй клітини. А щоб одужати, дівчинці потрібна трансплантація кісткового мозку.

Жоден з рідних не підійшов Ксюші як донор. Тож, зробити операцію в Україні неможливо. Єдиний вихід – трансплантація за кордоном. Клініка у Польщі готова прийняти дівчинку, але таких грошей в родині будівельника та соціального працівника немає. «140 тисяч євро. 134 –сама трансплантація і 5 тисяч – це типування і пошук донора», – каже мама дівчинки.

«Не думав ніколи, що буду у когося щось просити, потім шансів може просто і не бити. Я не знаю, як жити без неї», – каже батько крихітки.

Стан Ксюші з кожним днем погіршується. “Сплячий лейкоз” може у будь-який момент обернутися лейкемією у гострій формі, констатують медики. Водночас, якщо зробити трансплантацію терміново, шанси на повне одужання – дуже великі.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку:

5168 7450 1527 9729 гривні

5168 7450 1527 9133 долар

5168 7450 1527 9125 євро

Маркова Анастасія Геннадіївна

https://www.facebook.com/kseniya.markova.98

Джерело: korupciya.com

Ви можете подарувати шанс на життя 4-річній Ксюші