Красуня модель випала з вікна та годинами лежала гoлoю на морозі. Друзі дівчини підозрюють онука відомого…

Ксенія Пунтус, 21-річна модель із РФ, бореться за своє життя після того, як випала з вікна квартири у центрі Москви. Апартаменти належать бойфренду дівчини – Андрієві Бакову, онуку кінорежисера Микити Михалкова.

Оголеною у кущах дівчину знайшов працівник дорожньої служби. Після падіння вона кілька годин пролежала на вулиці за мінусової температури, пише Daily Mail.

Модель, яка позувала для російських Vogue та Tatler, отримала черепно-мозкову травму, звих стегна, а також численні забої хребта, таза та ребер. Дівчина вже перенесла дві операції, і зараз перебуває у реанімації в московській лікарні.

У те, що падіння Ксенії є нещасним випадком, не вірить її подруга Олеся Кафельнікова. На своїй сторінці в Instagram дівчина припустила, що модель «заховали» у кущах навмисно.

“Наркотиків Ксюша не приймала, тому ми і її сім’я усі знаємо, що відбулося щось не те, – йдеться у публікації. – Вона була на вечірці з купою моїх знайомих, швидше за все, батьки яких зроблять усе, аби ніхто не дізнався правди. Дуже шкода, молимося за неї. Вона нічого не пам’ятає, крім свого імені”.

За даними поліції, 20-річного бойфренда Ксенії Андрія Бакова допитали як свідка після того, як розбудили його. Напередодні хлопець нібито випив багато алкоголю і спав у своїй квартирі. Це підтвердили його друзі, які допомогли парі дістатися додому після вечірки.

Андрій Баков – онук кінорежисера Микити Михалкова та син акторки і моделі Анни Михалкової.

ТСН

Красуня модель випала з вікна та годинами лежала гoлoю на морозі. Друзі дівчини підозрюють онука відомого…