Колишній нардеп Ляшко щомісяця отримує 228 тисяч!

Колишній нардеп і голова “Радикальної партії” Олег Ляшко отримав в січні майже 228 тисяч гривень доходу. Про це свідчать відомості, опубліковані в Єдиному реєстрі декларацій громадян, уповноважених на виконання функцій держави.

Дана інформація була оприлюднена на Telegram-каналі Україна в шоці.

Як стало відомо, Олег Ляшко отримав прибуток 11 січня на суму 227 581 гривень. При цьому на сайті повідомляється, що він є безробітним і ніякої пост не займає.

Варто нагадати, що в листопаді Ляшко влаштував бійку з Герус в Борисполі через бізнес Ахметова. Претензія глави “Радикальної партії” стосувалася імпорту електричної енергії. Очевидці зазначили, що Ляшко бився з Герус в брендового курточці вартістю 160 тисяч гривень.

19 листопада суд відпустив Ляшко на поруки екс-депутатів українського парламенту Вікторії Сюмар (представниця фракції “Європейська солідарність”) і Михайла Волинця (представник “Всеукраїнського об’єднання” Батьківщина “).

В даний час прокуратура завершила розслідування побиття Геруса колишнім нардепом Ляшко. За підсумками розслідування процесуальний прокурор визнав отримані докази достатніми для складання обвинувального акта.

Джерело

Колишній нардеп Ляшко щомісяця отримує 228 тисяч!