“І нeхaй я тiлькu дізнаюсь, щo хтocь цe вкpaв”: Зeлeнcькuй вiдiбрaв в чuнoвнuкiв 23 тoннu вaнтaжy і вcе рoздaв дiтям

Майже двадцять три тонни дитячих іграшок залишилися не розмитнений. Така інформація з’явилася на телеграм-каналі Зеленський.

У повідомленні йдеться про те, що в кінці 2019 року на територію Чорноморського рибного порту прибув контейнер. Він був сповнений дитячих іграшок та ігор сприяють розвитку дитини. Ось тільки підприємство, в обов’язки якого входило розмитнити даний товар, відмовилося від нього, на користь держави. Загальна маса товару склала понад 23 тонн.

Звичайно, для чиновників і представників влади, така цифра є лише статистикою, але ось для дітей це зовсім інше. Для малюків 23 тонни іграшок – це маса захоплення і щастя. За допомогою такого товару вони можуть грати і розвиватися.

Вважається, що такий корисний товар не повинен порошиться в кутах або пропадати на темних і холодних складах, або ще гірше, бути проданим «по-тихому» недобросовісним громадянам, які будуть поповнювати свої кишені і наживатися на цьому.

Щоб такого не сталося, звертаються до Кабінету Міністрів України. Їх просять зайнятися найнеобхіднішими перевірками, які будуть спрямовані на дослідження безпеки цих іграшок.

Якщо зніми все в порядку, то Кабінет міністрів просять передати з дитячим будинкам, лікарням, в яких перебувають діти, соціально незахищеним сім’ям, а також дітям військовослужбовців.

Таке рішення проблеми принесе радість величезній кількості малюків. Завдяки деяким іграм у них з’явиться можливість розвиватися і грати одночасно.

 

“І нeхaй я тiлькu дізнаюсь, щo хтocь цe вкpaв”: Зeлeнcькuй вiдiбрaв в чuнoвнuкiв 23 тoннu вaнтaжy і вcе рoздaв дiтям