Люди мeнe нe для цьoгo oбuрaлu! Я бiльшe пoвтoрятu нe бyдy: в лютoмy вoнu мaють сuдiтu (Відео)

Зеленський поставив завдання прискоритися розслідування і в лютому силовики будуть доповідати особисто йому про результати. Володимир Олександрович хоче вийти на весну з гаслом, «весна прийшла, садити почали».

Також, президент Володимир Зеленський записав нове відео з промоцією роботи Офісу протидії рейдерству.

Запис, оприлюднений 29 січня на сторінках Зеленського у соціальних мережах.

Ви чули про Офіс протидії рейдерству? Ні? Так? Хай там як – він працює і працює результативно!Передмова. На проблему рейдерства громадяни справедливо жалілися мені одразу після обрання Президентом. Незаконне заволодіння майном відбувалося по всій країні. Тому одним із першочергових завдань я визначив саме боротьбу з рейдерством. Наприкінці 2019 року до мене звернувся кінорежисер Юрій Ляшенко, в якого рейдери захопили житло. Злодіїв не зупинили ні заслуги митця, ні його поважний вік. У 2009 році він хотів отримати спадщину – квартири від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи. Попри перемогу потерпілого в судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартири перереєстровано на третіх осіб.Вислухавши кінорежисера, я у супроводі його адвокатів вирушив до новоствореного Офісу протидії рейдерству, де Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації в терміновому порядку ухвалила рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр юстиції Денис Малюська підписав відповідний наказ.Після того, як усі необхідні документи було отримано, особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її 30 грудня 2019 року. Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі. Офіс протидії рейдерству розташований у Києві на вул. Сверстюка, 15. Контактний телефон: (044) 237-09-96. Зіткнувшись із фактами рейдерства, звертайтеся, і ви отримаєте допомогу.

Gepostet von Володимир Зеленський am Mittwoch, 29. Januar 2020

“Ви чули про Офіс протидії рейдерству? Ні? Так? Хай там як – він працює і працює результативно!”.

Як приклад в Офісі президента наводять ситуацію з квартирою режисера Юрія Ляшенка, який в кінці 2019 року поскаржився на незаконне заволодіння його майном.

Зазначається, що режисер у 2009 році хотів отримати спадщину – квартиру від померлої родички, тож звернувся до відповідних державних органів. Тим часом нерухомість захопили сторонні особи. Попри перемогу потерпілого в судових процесах, нотаріус відмовився виконувати рішення Верховного Суду. Згодом Юрій Ляшенко дізнався, що квартиру перереєстровано на третіх осіб.

На відеозаписі Зеленський спілкується з режисером, телефонує міністру юстиції Денису Малюсьці.

Потім президент і Ляшенко з адвокатами вирушають із Банкової в Офіс протидії рейдерству (за повідомленням ОП – на вулиці Сверстюка, 15), де відбувається засідання комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації і в терміновому порядку ухвалюється рішення скасувати незаконну реєстрацію, а міністр підписує відповідний наказ.

На відео режисер питає, чи може команда Офісу протидії рейдерству працювати в таком режимі щодня і міністр запевняє, що “приблизно в такому режимі вони і працюють”.

Зазначається, що вже до 30 грудня 2019 року особи, що незаконно займали квартиру кінорежисера, залишили її і Юрій Ляшенко повернувся до своєї оселі.

Нагадаємо, Офіс президента періодично випускає відеоролики для демонстрації діяльності глави держави. В січні було продемонстровано відео зустрічі Зеленського з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, на якому президент заявив, що дає прем’єру “ще один шанс”.

Люди мeнe нe для цьoгo oбuрaлu! Я бiльшe пoвтoрятu нe бyдy: в лютoмy вoнu мaють сuдiтu (Відео)