“Тільки дзвінки, нічого зайвого”! Київстар запустив тариф для пенсіонерів! Що варто знати!

Київстар запустив тарифний план «Дзвінки для батьків», який дозволить користуватися тільки зв’язком без мобільного інтернету. Про це повідомляє прес-служба Київстару.

Як розповів директор з маркетингу Київстар Павло Даніман, у нас є люди, які використовують тільки дзвінки. І ми хочемо, щоб наші тарифи відповідали їхнім потребам. Статистика вказує, що в першу чергу це стосується абонентів у віці від 60 років. Тому саме для них ми створили доступний тариф тільки для дзвінків.

У тарифі “Дзвінки для батьків» за 60 грн на місяць абоненти отримають безлімітні дзвінки в мережі Київстар, а дзвінки на номери інших мобільних операторів та номери фіксованого зв’язку будуть коштувати всього 0,6 грн / хв. Також для абонентів, які будуть користуються цим тарифом на смартфонах, – передбачені бонусні 100 Мб мобільного інтернету, наприклад, на випадок автоматичного оновлення програм і т.п.

Перейти на умови нового тарифу можуть діючі абоненти Київстар віком від 60 років, якщо вони користуються послугами оператора не менше 3 місяців. Для цього необхідно відвідати один з фірмових магазинів оператора з паспортом та ІПН, щоб оформити договір. Тариф «Дзвінки для батьків» передбачає контрактну форму обслуговування, в якій кращий рівень захисту номера і персональних даних абонентів, можливість оплачувати рахунок частинами, керувати кількома номерами і багато інших переваг.

Джерело

“Тільки дзвінки, нічого зайвого”! Київстар запустив тариф для пенсіонерів! Що варто знати!