“Кoхaти. Зaхoплювaтися. Пишaтиcя”: Зеленський звoрyшливo привітав дружину. Емоції, яких словами не передати

Сьогодні, 6 лютого, свій день народження святкує перша леді України – Олена Зеленська. Сьогодні їй виповнюється 41 рік.

Уже з самого ранку, найкрасивішу жінку, віддану дружину і дбайливу маму привітав зі святом – найрідніший чоловік Олени – Володимир Зеленський.

На своїй сторінці у соц мережі президент Зеленський опублікував зворушливе привітання.

“Кохати. Захоплюватися. Пишатися. Бачити твоє відображення в очах дітей. Відчувати твою турботу і підтримку. Бути спокійним і впевненим, знаючи, що ти завжди поруч. Гадати, як ти відреагуєш на новини – приємні чи не дуже. Чекати зустрічі вдома, ніби перед першим побаченням. Сказати поглядом те, для чого слова бувають зайвими. Разом сміятися й сумувати. Йти по життю на відстані дотику, не втрачаючи зв’язку ні на мить. Це і є людське щастя. Принаймні для мене. Бо моє щастя – це ти.

Кохати. Захоплюватися. Пишатися. Бачити твоє відображення в очах дітей. Відчувати твою турботу і підтримку. Бути…

Gepostet von Володимир Зеленський am Mittwoch, 5. Februar 2020

З твоїм днем, кохана Олена Зеленська! Спасибі тобі за кожне слово і кожен погляд. За кожен крок, який ми зробили разом. Нам ще багато доведеться пройти. Попереду – довга дорога з несподіваними поворотами та незабутніми враженнями. І я щасливий від цього. Бо з тобою я зможу все на світі”, – такі слова присвятив дружині президент.

До публікації Зеленський також прикріпив життєрадісне фото у компанії Олени. На фото можна побачити щирі і не підробні емоції, які демонструє подружжя. Вони дійсно ідеальна пара.

“Кoхaти. Зaхoплювaтися. Пишaтиcя”: Зеленський звoрyшливo привітав дружину. Емоції, яких словами не передати