Ця вагітна дівчина схвильована поведінкою собаки. Вона ще не знає, що її улюбленець врятує їй життя!

Собаки славляться своїм унікальним нюхом. Вже доведено, що вони можуть уловлювати навіть ті запахи, які виходять зсередини людського тіла.

Не раз чотирилапі «діагностували» рак раніше, ніж це робили лікарі.

Одна собака довела любов до своєї господині не самим звичайним способом: вона скористалася своїм шостим почуттям, щоб допомогти жінці.

Тварина постійно стежило за своєю господинею. Ніщо не могло заспокоїти цю собаку.

Ніколи не вгадаєте, як вона врятувала життя своїй господині!

Кеола – собака породи американська акіта, що живе зі своїми господарями в Донкастері (графство Саут-Йоркшир, Англія). Ріки і Алана Батлер добре дбали про свою улюбленицю і вважали її членом сім’ї.

Нещодавно Кеола дізналася, що в їхній родині очікується поповнення: її господиня завагітніла. Собака зраділа, але ніяк не могла позбутися відчуття, що щось йде не так.

У Алани почала боліти поперек. Жінка обговорила сильні болі в спині зі своїм лікарем, але доктор списав все на побічні ефекти вагітності.

Алана повернулася додому, повіривши, що болі виникають через зростаючого плода.

І нехай Алана повірила лікарю, але Кеола знала краще. Собака відчувала щось всередині своєї господині. Алана помітила, що тварина поводиться дивно, але не розуміла, чому.

“Коли лікар послав мене додому і сказав, що нічого серйозного не відбувається, собака так втупилася мене, що я навіть злякалася, – розповідає Алана. – Я сфотографувала Кеолу і виклала її фото в Facebook з жартівливій підписом про фільм ‘Хатіко: історія собаки’, де собака теж так робить. Але на мій подив друзі стали радити поставитися до цієї ситуації більш серйозно “.

Йшов час, але собака продовжувала турбуватися. Ріки і Алана зрозуміли, що тварина хоче їм щось сказати.

“Ніхто не знав, що я серйозно хвора. Ніхто не знав … але Кеола знала! Вона штовхала мене і плакала, а я ніяк не могла зрозуміти, чому вона це робить. Ріки сказав, що Кеола залишалася пригніченою навіть тоді, коли я була на роботі. Раніше з нею ніколи такого не було! “.

На щастя, Алана сприйняла всерйоз тривожні знаки своєї улюблениці. Вона знову пішла в лікарню і в той же день потрапила в реанімацію. Доктора виявили, що жінка перебуває в кроці від смерті!

Нирки майбутньої матері виявилися сильно вражені інфекцією, а поперек болів через “відображеної” болю. Що ще гірше, у Алани виявився рідкісний тип інфекції. Якби вона трохи пізніше звернулася до медиків, врятувати жінку було б уже неможливо.

“Мій випадок виявився одним з найбільш запущених і важких із усіх, з якими тільки стикалися лікарі лікарні, – написала Алана в Facebook. – Плюс до всього у мене виявили рідкісну патологію, через яку мені було протипоказано лікування антибіотиками. У всій Англії було зафіксовано всього два випадки подібної патології, один з них мій! Ще б трохи і я б померла. І мій син, швидше за все, теж! “.

Завдяки своєму собаці, Алана змогла вижити і народити здорового малюка. Малюка, у якого знайшовся прекрасний ангел-хранитель на ім’я Кеола!

Дитину назвали Лінкольном. Малюк з Кеолой стали кращими друзями!

У цій милій собаки серце повне любові! Дуже зворушлива історія про собаку, любить свою господиню і врятувала їй життя!

Джерело:zyttia.org

Ця вагітна дівчина схвильована поведінкою собаки. Вона ще не знає, що її улюбленець врятує їй життя!