“Вiн вибив мaмi вcі зyби, лiжкo в кpoвi”: Вiдoмий дeпyтaт пpи дiтях по- звiрcьки poзпpaвивcя з жiнкoю

У м. Почаїв Тернопільської області депутат Старопочаївської сільської ради увірвався у будинок колишньої дружини та на очах у 3 дітей жорстоко побив жінку.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на спільноту «OLD GROUP Типовий Кременець».

Відомо, що чоловік вночі прийшов до будинку, в якому його колишня дружина мешкає з їхніми трьома дітьми. Він стукав у вікна та двері. Чоловік погрожував вибити вікна, а тому діти йому відкрили.

Після цього чоловік жорстоко побив на ліжку колишню дружину. У жінки вибиті усі зуби, все ліжко було у крові.

Неадекват гамселив потерпілу, поки та не втратила свідомість.

Потерпіла уже звернулась у поліцію.

“Цей «батько», який ніколи не цікавився дітьми, якого жодного разу не бачили в школі, який не знав чи діти їли і чи вони мають що їсти, чи в них є необхідний одяг і чи в мами є гроші щоб купити цей одяг,— раптом вирішив без згоди матері забрати прямо зі школи меншого сина. І хоча мати обірвала всі телефони в поліції, і била у всі дзвони, вона була і в службі у справах дітей Кременецької районної державної адміністрації, і звонила на різні гарячі телефонні лінії, вона пояснювала всім, що її колишній чоловік не адекватний і дитина перебуває у небезпеці, але ніхто їй не допоміг. І тільки коли через тиждень дитина в школі сказала вчительці, що хоче до мами, тільки після цього мама його змогла забрати. Добре, що мудра вчителька попалась.Але цей агресивний дибіл вночі прийшов до будинку, де вони мешкали, гатив в вікна і двері, казав, що виб’є вікна якщо не відкриють двері. Діти його пустили до хати. І він свою колишню дружину, яка спала побив так, що вона втратила свідомість. В неї вибиті зуби, вона була вся побита і в крові, і це все на очах трьох малолітніх дітей!!!!

Для чого нам потрібні всі ці служби і органи, які тільки на папері захищають нас????”, – обурюються в Мережі.

“Вiн вибив мaмi вcі зyби, лiжкo в кpoвi”: Вiдoмий дeпyтaт пpи дiтях по- звiрcьки poзпpaвивcя з жiнкoю