Мені хочеться кричати: Зникла моя сестра, мама трьох дітей. В якому важкому і стрaшнoму світі ми живемо.

ЗНИКЛА МОЯ СЕСТРА(на фото в блакитній кофтинці)

11 травняВигнанець Руслана Богданівнапішла з дому ввечері і не повернулась.

Мама трьох дітей, одружена,160 ріст, 33 роки,але худенька, дещо схожа на дитину,волосся русе, середньої довжини.Була одягнена в світлий спортивний костюм і жилетку.Мала при собі рожевий рюкзак та телефон.При собі не мала документів.

ЗА НОВИМИ ДАНИМИ ЗНАХОДИТЬСЯ В МІСТІ КИЄВІ,якщо хтось її бачив на вулицях міста – напишіть мені, будь ласка!!!

Поліція звертається до громадян, яким відома інформація щодо місця перебування розшукуваної громадянки, з проханням невідкладно повідомити правоохоронців за номерами телефонів: (068) 947-53-07 або «102».

ПОШИРТЕ БУДЬ ЛАСКА ПОСТ!

МОЮ СЕСТРУ ДОСІ НЕ ЗНАЙШЛИ.

В якому важкому і страшному світі ми живемо.Коли здається, що гірше карантину в три місяці бути не може, зникає моя сестра.Мама трьох чудових дітей.

Її досі нема. Минув тиждень. Ми не знаємо де вона, крім того, що 12 травня востаннє зафіксували в Києві, район жд вокзалу.

Мені хочеться кричати:СІМ’Я має в таких ситуаціях діяти спільно!Не замовчувати, не приховувати, не додумувати, тільки складати пазл, який розсипали, коли викидали з коробки.

ТІЛЬКИ ПОЛІЦІЯ МОЖЕ ДОПОМОГТИ!І з ними треба бути чесними до кінця!І я чесна.Застосувати всі можливі зв‘язки і контакти!Трусити всі кутки навколо, перепитувати сотні раз усіх, хто щось бачив, щось знає чи спілкувався з нею!

КИЇВ, ЯКЩО ВИ БАЧИЛИ ЦЮ ДІВЧИНУ НАПИШІТЬ МЕНІ чи телефонуйте 102, поліція Києва розшукує її

Руслана, ми знайдемо тебе.

ПОШИРЮЙТЕ, будь ласка, кому не важко

Анастасія Гуменюк в г. Київ.
Мені хочеться кричати: Зникла моя сестра, мама трьох дітей. В якому важкому і стрaшнoму світі ми живемо.