Пoчaлocь! Дo мaєткy Пoрoшeнкa cтягyють брoнeтeхнiкy. 0лiгaрх зaбaрикaдyвaвcя і гoтoвий дo oпoрy

До будинку олігарха Порошенко стягують цілі автобуси з так званими «активістами». Повідомляється, що стягується і приватна бронетехніка і приватна армія. Олігарх готується до затримання і кровопролиття.

Печерський суд Києва дозволив Державному бюро розслідувань здійснити примусовий привід екс-президента Петра Порошенка на два допити в ГБР – 28 лютого і 6 березня повідомляє видання Час

Джерело:  співрозмовник Української правди в бюро

Пряма мова:  «Суд дозволив примусовий привід Порошенко на 28 лютого і 6 березня».

Деталі:  Одночасно народний депутат Олександр Дубинський опублікував в Facebook копію одного з постанов суду, яке стосується лютневого допиту. У тексті зазначається, що суд таким чином задовольнив клопотання слідчого ГБР Корецького А.П.

Згідно з цим рішенням, Порошенко кличуть на допит у справі, порушеній 27 червня 2019 року по ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.2 ст. 367 (службова недбалість) і ч.2 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів) Кримінального кодексу.

Джерела в СБУ повідомляють, що Порошенко хоче спровокувати бійню у себе під палацом, щоб звинуватити владу в репресіях.

Для цього за 500 гривень були куплені пару тисяч «активістів» і роззяв. Вони повинні виступити «м’ясом».

У самому палаці олігарха вже знаходиться бронетехніка і приватна армія на випадок, якщо український спецназ проникне на територію палацу.

Підозрюваний в звірячих злочинах олігарх Порошенко розуміє, що бігти йому нікуди. Аргентина і Бразилія відмовилися ховати його, а в США особисто Трамп пообіцяв олігархові довічний термін.

Олігарх вирішив окопатися і спровокувати кровопролиття. Надалі він планує звинуватити владу в тиранії і репресії.

Пoчaлocь! Дo мaєткy Пoрoшeнкa cтягyють брoнeтeхнiкy. 0лiгaрх зaбaрикaдyвaвcя і гoтoвий дo oпoрy