Бoг пoслав знaк! Під час панахиди за Гeроєм Нeбесної cотні на його мoгилу прилетів білий лелека..

19 лютого в Дунаєві Тернопільскої області вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Олександра Капіноса в шосту річницю його загибелі на Майдані Незалежності, йдеться на сайті Тернопільської єпархії Православної Церкви України.

Після богослужіння у храмі духовенство, земляки героя, його побратими, котрі приїхали до Дунаєва вшанувати пам’ять Сашка, вирушили на місцеве кладовище. Біля могили Героя священники відслужили панахиду.

Цікаво, що всі поминальні заходи у Дунаєві: від початку служби у храмі до панахиди на кладовищі, – супроводжував лелека. Птах навіть намагався зайти до храму.

Ось так про це розповів Кременецький благочинний прот. Володимир Буграк:

“Сьогодні ми, священики нашого благочиння молилися в Дунаєві за всіх Героїв Небесної Сотні, між ними також згадували нашого земляка Сашка Капіноса.

На святій літургії поминали також всіх українських воїнів, добровольців, волонтерів, військових лікарів і священиків, котрі загинули в боротьбі за Україну.

Вражаюче! Але Бог послав свою ознаку! Що вона означає, можна тільки здогадуватись. Під час богослужіння на церковне подвір’я прилетів ЛЕЛЕКА! Зважте, нині 19 лютого! Він ходив біля храму, підходив до людей, давав себе погладити, позував для світлин! Коли вся громада пішла на цвинтар, де священики звершили панахиду на могилі Героя, лелека також перелетів і ”молився” з людьми!

Пояснити таке неможливо!!!”

Источник: prefiks.co.ua

Бoг пoслав знaк! Під час панахиди за Гeроєм Нeбесної cотні на його мoгилу прилетів білий лелека..