Щойно! Зеленський обізвав мера Черкас бaндuтом! Бондаренко жорстко відповів ВІДЕО

Зеленський обізвав мера Черкас бандитом! Бондаренко жорстко відповів. (щоб подивитися відео пролистайте сторінку до кінця)

Нагадаємо, Зеленський під час прес-конференції заявив, що не знає, як говорити з мером міста Черкас, який має 19 кримінальних проваджень. Президент додав, що не сяде за один стіл з такими бандитами. Напередодні Анатолій Бондаренко послабив карантин у Черкасах раніше від рішення уряду.

Розчаровують не принципи і не бажання, а люди. Про мера Черкас надзвичайно важко говорити. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Міський голова має 19 кримінальних проваджень. Зеленський зазначив, що за один стіл з бандитами не сідатиме, однак його обрав народ, це право українців.

Мер Чекрас поводив себе некоректно. З початку карантину були порожні аптеки, порожні лікарні, відсутність ШВЛ, в країні не було нічого, Держрезерв порожній.

“Де був мер Чекрас 2 місяці тому, де його звернення до президента щодо допомоги владі? Це популізм на кількості смертей щодо коронавірусу, це його політична боротьба за владу, нехай покаже лікарні, які він відкрив”. Де його особисті гроші, де його літаки з гуманітаркою?– запитав Зеленський.

На думку президента, мер Черкас поводився неадекватно.

Gepostet von Анатолій Бондаренко am Mittwoch, 20. Mai 2020

Джерело

Щойно! Зеленський обізвав мера Черкас бaндuтом! Бондаренко жорстко відповів ВІДЕО