В ці хвилини! Батько 3еленського врізав – заткнув за сина. Mедведчук все. Д0грались – почалось

Олександр Семенович Зеленський в коментарі “Країні” розповів, як ставиться до рішення свого сина, президента України Володимира Зеленського, заборонити канали “NewsOne”, “ZIK”, “112”.

“Може, я не розумію демократію… Ну, не подобається мені. Я ж не впливаю на це. Я своєю справою займаюся. Іноді так грубо це все на телеканалах подається, ну, просто недобре”, – заявив Олександр Зеленський.

Крім того, батько президента зізнався, що колись дивився, тепер уже заблоковані, телеканали

Було. Зараз менше, перестав. Я зараз дивлюся “Україна 24” і “Україна”. Може, я упереджено кажу, я батько, завжди переживаю за сина. Ну, я ці канали вже не дивлюся, напевно, місяці три, чотири. мене влаштовує “Україна”, “Україна 24”, “СТБ” дуже люблю, “ICTV”, багато каналів “, – розповів Олександр Зеленський.

Батько Зеленського також розповів, чи не оцінює це як зазіхання на свободу слова.

“Я нічого не оцінюю, я своєю справою займаюся. Я батько. Я в своїх справах трошки розбираюсь і люблю свою роботу. Я не знаю, який тиск, але є ж межа. Так як його поливають, ні в одній країні такого немає. Мені так здається, може бути, я помиляюся. Мені прикро, що в нашій країні замість того, щоб один одного підтримувати, щоб витягувати цю країну, щоб допомагати зробити її більш багатою… Один бруд ллється. Я не займаюся цим, мені приносять, посилають мені. Я цим не займаюся, але є дуже багато прихильників мого сина, вони за нього турбуються і хвилюються, вони мені висилають. Ви хотіли мою думку дізнатися, я вам відповів “, – сказав він.

Також він відповів на питання, чи варто забороняти канали, якщо комусь не подобається їхня риторика.

“Я не знаю, якщо це не відповідає дійсності, я б заборонив. Ось кажуть, корупція збільшилася в шість разів. А дивишся міжнародні результати – на три сходинки піднялася”, – зазначив він.

В ці хвилини! Батько 3еленського врізав – заткнув за сина. Mедведчук все. Д0грались – почалось