У ресторані чоловік оплатив обід двом голодним дітям. Але коли принесли рахунок, він обімлів…

Індія — це країна, яка відома бідністю населення.

Нерівність поміж суспільними прошарками дійсно вражає. Голодує там і багато діток, число яких сягає мільйонів осіб. Звичайно, допомогти усім одразу неможливо, але ощасливити одну людину — це теж успіх.

Сьогодні ми вам розповімо історію молодого чоловіка, який вирішив зробити добру справу. Ахілеш Кумар вирішив повечеряти в одному з ресторанів на півдні Індії. Приступивши до трапези, він побачив через вікно двох маленьких діток-жебраків, які мали не найкращий вигляд.

Здогадатися про те, що вони були голодні, було легко: діти з заздрістю дивилися на повну тарілку Ахілеша. Чоловік подумав хвилину і вирішив, що було б непогано їх нагодувати. Він жестом запросив дітей зайти всередину і сісти за стіл.

Ті одразу забігли в ресторан, адже не очікували такого щастя. Чоловік замовив дітям те ж саме, що їв сам.

Діти дивилися на чоловіка і його тарілку з неймовірною цікавістю й чекали вже на свою вечерю.  Малюки швидко поїли, подякували незнайомцю за доброту і незабаром — втекли.

Ахілеш доїв свою страву, а всі його думки були про цих діток, які, можливо, більше ніколи не будуть вечеряти в такому закладі. Чоловік взяв рахунок … і його здивування не мало меж в цей момент. На папері були написані наступні слова:

«Немає нічого більш гідного захоплення і поваги, ніж людина, яка допомагає іншим. Бажаємо вам добра і благословення на вашому шляху».

Адміністрація ресторану оплатила не лише вечерю діток, а й пригостила чоловіка, який вразив їх до глибини душі.

Ахілеш зробив фото чеку й поділився ним у мережі. Ця історія вмить поширилася усім інтернетом. Як то кажуть, роби іншим добро, і воно дуже скоро до тебе повернеться.

Вам сподобалася історія? 

У ресторані чоловік оплатив обід двом голодним дітям. Але коли принесли рахунок, він обімлів…