17-річний підліток помітив бабусю, яка впала з моста і кинувся їй на допомогу

Микита повертався додому і помітив літню жінку в воді в декількох метрах від моста. 17-річний підліток швидко зрозумів, що її потрібно терміново рятувати, так як в той день температура була -17 градусів. Він один кинувся на допомогу, в той час як на мосту і березі стояли інші люди.

Жінка згадує, що Микита підняв її і буквально виніс з крижаної води. Вона безмежно вдячна своєму рятівникові.

У той нещасливий день вона поверталася додому і проходила через міст. Місце тут людне, сніг ніхто не прибирав, тому дорога покрилася слизькою кіркою. Жінка посковзнулася і впала в річку.

В результаті падіння жінка зламала собі ногу і не могла самостійно вибратися. Ситуацію ускладнювала сильна течія, через яку інші боялися прийти до жінки на допомогу.

Микита розповів, що, коли підійшов до місця події, спочатку побачив натовп людей, а потім вже жінку в воді. Він побіг по берегу до групи рибалок і взяв у одного з них високі гумові чоботи для риболовлі. Микита швидко надів їх, дійшов до жінки вбрід і виніс її на руках.

За порятунок жінки підлітка нагородили почесною грамотою, хоча сам Микита героєм себе не вважає. Він зізнався, що планує стати поліцейським, коли виросте, адже з дитинства прагнув допомагати людям.

17-річний підліток помітив бабусю, яка впала з моста і кинувся їй на допомогу