“Піарився і пиляв бабки на війні”! Ще один удар по Сивочолому. Соратник буде взятий під варту-космічна корупція.

Порошенко отримує черговий удар на тему армії. Суди розглядають справи по його людям, які заробляли на солдатах.

Про це пише Телеграм-канал Тайны депутата.

Печерський райсуд обрав запобіжний захід екс-директору департаменту військово-технічної політики розвитку озброєння і військової техніки Міноборони Андрію Араптанову. Його підозрюють у справі про постачання в армію неякісних катерів.

Араптанов буде взятий під варту на два місяці. Застава – 475 млн гривень. Ще один фігурант, Ігор Павловський, запобіжний захід не отримав, суд оголосив перерву. За нього прийшли топити під суд відбиті порохоботи-заробітчани.

Корупція в армії за часів Порошенко була космічною. І на верхівці стояв саме п’ятий, який піарився і пиляв бабки на війні.

Нагадаємо, своєю чергою у партії “Європейська солідарність” назвали справу щодо постачання військової техніки низької якості українським військовим, де фігурує ексзаступник міністра оборони Ігор Павловський, “атакою на бойових генералів”. 

Відомо, що слідчі ДБР повідомили про підозри колишнім посадовим особам Міністерства оборони та ПрАТ “Кузня на Рибальському” через постачання військової техніки низької якості Збройним силам України.

“Піарився і пиляв бабки на війні”! Ще один удар по Сивочолому. Соратник буде взятий під варту-космічна корупція.