Ось чому тибетські Махатми і всі красиві жінки п’ють вранці гарячу воду

Ніхто не буде заперечувати, що вода є дуже корисною для людського організму.

Вода є справжнім джерелом молодості та краси. Щоб отримати максимальну користь води, потрібно знати певні нюанси. Дослідники стверджують, що багато залежить від температури води, яку ви п’єте.

Людям потрібно пити багато води, адже наш організм складається на 80% з води. Останнім часом почали ходити чутки, що потрібно пити мінімум 8 склянок води в день. Але це не є правдою. Медицина стверджує, що людина має пити воду тоді, коли справді хочеться.

Чоловікам потрібно вживати близько 3,7 л води в день, а жінкам — 2, 7 л. Вода повинна надходити в організм, але в якому вигляді вона надходить це не важливо, наприклад, ви можете пити чисту воду або сік, їсти суп або фрукти, вода в будь-якому випадки буде надходити в організм. 

Однак особливо корисною для організму є тепла вода. Вранці натщесерце потрібно випивати склянку води, температурою 40- 45 градусів. Саме в цьому полягає секрет вічної молодості. В Тибеті вважається, що такий ритуал може продовжити життя на цілих 10 років. 

Основні корисні властивості теплої води: допомагає при мігрені, підвищеного тиску, анемії, ожиріння, артриту та інших хвороб.

Випиваючи холодну воду, ми завдаємо шкоди організму, адже він відчуває шок та використовує внутрішні ресурси на підігрів води. 

Теплу воду потрібно пити вранці, адже таким чином ми запускаємо всі системи нашого організму. Також це сприяє покращенню метаболізму та виведенню токсинів. Якщо хочете довше залишатися молодими та красивими, пийте вранці теплу воду. 

Вам була корисною ця інформація?

Источник: poshepky.com

Ось чому тибетські Махатми і всі красиві жінки п’ють вранці гарячу воду