Тeрмlнoв0! Тaкoгo нe бyлo щe з 14-го рoкy! В Пicкaх і Aвдiївцi – вaжкuй бiй! 0бcтрiл наших з pоcійcькuх 120- 122 мм мiнoмeтiв і гayбuць

Бій в Пісках і під Авдіївка – обстріл українських позицій з російських 120- 122 мм мінометів і гаубиць під Донецьком. В 9.44 підбитий вантажівка ГАЗ-66 ЗСУ.

Наші почали відповідати за годину. Поранені в одному з розвідбату

«Провокації» тривають по всьому фронту. Обстріл ПТУР – президент мовчить, не помічає. Бомбардування санітарної машини з безпілотника – президент мовчить, не помічає. Сьогодні знову обстріл. Верховний Головнокомандувач заспокоює себе байками про «провокації», боячись зізнатися собі і всім – його стратегія «примирення» з Путіним за рахунок згортання бойових дій українськими військами провалилася.

Невтішні новини з фронту також повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко в своєму телеграм-каналі:

Президент стурбований тим, як скоротити втрати – і замість того, щоб з цією метою проводити реформи в армії, робити її професійної, президент домагається скорочення активності наших підрозділів. А кров не перестає литися. У війні не вдасться залишитися чистеньким, пане президенте, кров тепер на вас, це ваша відповідальність, особиста, а ви пасивно мовчите і не вживаєте дій.

Втім, активна бездіяльність – це вже фірмова політика нинішньої влади.

Юрій Бутусов

Тeрмlнoв0! Тaкoгo нe бyлo щe з 14-го рoкy! В Пicкaх і Aвдiївцi – вaжкuй бiй! 0бcтрiл наших з pоcійcькuх 120- 122 мм мiнoмeтiв і гayбuць