Киянин пlдlрвaв мeрeжy: “Хoчy пoкaзaти вciм як нacпрaвдi Україна “готова” до пaндeмiї C0Vld-l9″

Всім день добрий і міцного здоров’я!

Хочу розповісти як Україна “готова” до пандемії Covid-19.

Вже котрий день відчуваю це на власній шкурі, в особі рідної  матері, у якої діагностовано підозра на вірусну пневмонію.

Передісторія  з 07.03.2020 підвищилася температура (39 * С), загальне нездужання, легкий кашель. Всі ознаки звичайної застуди.

Але … температура  не збивати жарознижувальними надовго.

5-й день 11.03.2020 було звернення в поліклініку за місцем проживання з усіма «принадами»: сімейний лікар на курсах, черговий хз де. діагноз  : ГРВІ. Призначення: пити жарознижуючі. Чи не аналізу не рентгена не призначено !!!

Вечір 11.03.2020 стан тільки погіршується. Звертаємося в часту клініку «Viva”. Рентген легенів, діагноз  – правобічна пневмонія. Ставлять крапельницю.У четвер 12.03.2020 ще дві крапельниці. Результату – 0,0.

13.03.2020 дзвоню в швидку. Радять везти в приймальне  Київська міська клінічна лікарня # 3 . Привезли. Обстеження, аналіз крові, рентген легенів.діагноз  : Бронхіт, в легких чисто, кров-норма.Госпіталізація. Наполіг на приміщенні в пульмонологію, а не в терапевтичне.Призначені чергові крапельниці антибіотика.Відразу (!) Прошу напрямок на експрес-тест на Covid-19. Відповідь лікуючого і чергового лікарів: “Не накручуйте себе, все в нормі …».

14.03.2020 ввечері температура 40 * С, що підтверджує нульову ефективніть призначеного лікування. Записую на ранок наступного дня в  Медична мережа «Добробут» .

15.03.2020 (сьогодні) о 8.00 у терапевта в «Добробут» -е: розгорнутий аналіз крові, КТ грудної клітини, тест на грип.діагноз : Гріпп- немає, підозра на двосторонню вірусну пневмонію. Рекомендований тест на Covid-19.

Їду в  Київська Міська Дитяча клінічна лікарня  2, як лікарні анонсовану владою, де можна зробити експрес-тест.Відповідь в приймальному: йдіть в інфекційне.У інфекціонном- «ми такого не робимо нехай вам Добробут робить».

Дзвоню в  Олександрівська клінічна лікарня,  інфекційне відділення. Кажуть не робитимуть і кидають трубку. Дзвоню ще – не беруть.Тягати людини з температурою під 40 не став.

Коротко про головне: людина з реальним підозрою на «карантинний» вірус Covid-19  НЕ МОЖЕ  пройти тест на нього вже 3-й день !!!!Не буває так, що в країнах Європи за день підтверджують більше 100 випадків на добу, а в Україні за тиждень тільки 3 (!) Випадку !!!! Правда : нічим ставити правильний діагноз !!! Лікуємо пневмонію або те, що вміємо.

Пост трохи панічний! сподіваюся, що це дійсно просто пневмонія.

Але після «Кіпіш» в пульмонології, маму перевели у відділення інтенсивної терапії. Лікар знову не дає направлення на тест.

Віталій Кличко  ,  Міністерство охорони здоров’я України , для кого тести були куплені в анонсовані вами лікарні ??? Або якщо не тестувати, то і підтверджених випадків не буде?

Кабінет Міністрів України , ви говорите про готовність до епідемії, але в профільних відділеннях лікарень, пульмонології відсутні тести на covid-19  коли просиш дати напрямок лікарі його не дають !!! Це спеціально ??? для картини-все під контролем ???? Всіх розміщують в загальних палатах з діагнозом пневмонія.

Разом,Якщо ви думаєте, що в Києві столиці (!!!!) можна зробити тест на цей китайський вірус, то ви дуже (!) Глибоко помиляєтеся.

Печаль 

Gepostet von Константин Бедовой am Sonntag, 15. März 2020

Киянин пlдlрвaв мeрeжy: “Хoчy пoкaзaти вciм як нacпрaвдi Україна “готова” до пaндeмiї C0Vld-l9″