Шахов приніс в Раду коронавірус, – джерело

У народного депутата України, члена депутатської групи «Довіра» Сергія Шахова діагностовано коронавірус, наразі на інфекцію перевіряють членів його родини, їх ізольовано.

Цікавим є той факт, що Шахов приходив на засідання парламенту вже зараженим, 6 березня.

Шахов впродовж деякого часу намагався заперечувати наявність інфекції, однак потім зізнався, що дійсно заражений коронавірусом. Як повідомило ІНФОРМАТОРу джерело у МВС, це підтверджує відповідний аналіз.

Джерело в Обухівському відділі поліції підтвердило достовірність довідки, яку раніше опублікував Telegram-канал “Темний лицар“. Ця довідка справжня, вона мала бути таємною для внутрішнього користування, однак стався “злив” інформації.

Шахов нещодавно повернувся із закордону. Згідно дописів в Instagram, політик відвідував Ізраїль у лютому.

Ба більше, в одному з храмів Єрусалиму 10 лютого він цілував ікону.

Станом на 18 березня в Ізраїлі кількість хворих коронавірусом досягла 427 осіб, про що повідомило міністерство охорони здоров’я країни. За даними міністерства, кількість діагностованих випадків коронавірусу в Ізраїлі зросла більш ніж на 100 за минулу добу, стан п’яти хворих оцінюється як важкий.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України вже відреагувала на інформацію про хворобу Шахова, опублікувавши повідомлення.

“У відповідь на запити засобів масової інформації інформуємо, що народний депутат України Сергій Шахов на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній. Інша інформація уточнюється, про результати буде повідомлено додатково”, – йдеться у дописі прес-служби.

Проте вже після відвідування Ізраїлю Шахов працював у Верховній Раді. Зокрема, 6 березня він був присутній у залі засідань парламенту.

Шахов в Раде 6 марта 2020 года

Выступление Шахова в Раде 6 марта 2020 года. В этот момент депутат был уже заражен вирусом COVID-19Подробнее: https://informator.press/shakhov-prynis-v-radu-koronavirus-dzherelo/

Gepostet von Информатор — новости Украины и мира am Mittwoch, 18. März 2020

Шахов приніс в Раду коронавірус, – джерело